Sean Benson, 2022’De PATLAYACAK DIP Sırasında Satın Alınması Gereken En İyi 4 Kripto Parayı Önerdi

Analist -ay-Freed-6-Kat-Potansiyele-Sahip-1-Doların-Altında-4-Altcoin-Belirledi

Kripto piyasaları düşmeye devam ediyor ve uzayda çok fazla korku var. Bu nedenle, geniş çapta takip edilen bir analist olan Sean Benson, 2022’de patlayacak olan düşüş sırasında 4 Kripto para satın alınmasını önerdi.

Terra (LUNA)

Terra, Terraform Labs tarafından geliştirilen ve start-up’ın kripto para birimlerine ve finansal uygulamalarına güç sağlayan bir blok zinciri projesidir. Bu kripto para birimleri, bir algoritma aracılığıyla ABD dolarına sabitlenmiş Terra ABD Doları veya UST’yi içerir.

UST bir sabit paradır ve UST’ye ne kadar fazla talep olursa, LUNA’da o kadar fazla yanar. Bu ikisini dengede böyle tutuyorlar.

Sahipler, merkezi olmayan bir stablecoin’e sahip olduklarında, çevrenin veya hükümetin etkileri konusunda endişelenmeleri gerekmez. Risk, bazı hükümet organlarının her şeyi mahvetmesi ve olabilecek her şeyi ortadan kaldıran tüm parayı veya özel bir şirketi almasıdır. LUNA bu riskleri ortadan kaldırabilir. Bu yüzden Sean, uzun vadede LUNA’da uzun vadede çok yükseliş olduğuna inanıyor.

LUNA’nın fiyatı üzerindeki bir diğer önemli etki de, boğa koşusuna ne kadar çok yatırımcı çekilirse, istikrarlı madeni paralara o kadar fazla talep olur. LUNA’nın çok fazla potansiyeli var, 2022’ye kadar büyümek için çok yer kaldı. Fiyatı, en yüksek seviyesi olarak 300 ila 400 dolara ulaşacak. Yazma zamanında, LUNA 59,8 dolardan el değiştiriyor.

LUNA Grafiği | Kaynak: Coinmarketcap

Coinmarketcap’a göre piyasa değeri sadece 22 milyar dolar civarında ve döngünün sonunda 100 milyar doların üzerine çıkabilir.

Enjin (ENJ)

2022’de büyük kazanç potansiyeline sahip ikinci kripto para Enjin.

Enjin, uyarlanabilir oyun mekaniğini blok zincirine dahil eden deneysel bir geliştirme platformudur. Enjin, oyun geliştiricilerinin blok zinciri olmayan protokollerden gelen çıktıları blok zinciri uyumlu verilere entegre etmelerine olanak tanıyan devrim niteliğinde bir protokol kullanarak iki ekosistem arasında köprü kurar.

Enjin, geliştiricilerin Ethereum üzerinde sanal oyun içi öğeler oluşturmasına olanak tanıyan bir yazılımdır. Enjin, kripto oyunlarının yüzlerinden biridir. Tüccarlar, kripto oyunlarının 2022’de başarılı olacağına inanıyorlarsa, ENJ’ye sahip olmaları gerekir. Enjin, bir tür NFT yaratan bir oyun değiştiricidir.

Oyun ve metaverse fırlatma panelinde Enjin başlatıcısı var. Sean’ın bu madalyonun çok yükseliş olacağını düşünmesinin bir başka nedeni de bu.

ENJ’nin piyasa değeri yaklaşık 2 milyar dolar, akıllı sözleşmeler için daha fazla potansiyele sahip, Enjin için büyümek için daha çok alan var.

Cardano (ADA)

Listedeki bir sonraki madeni para Cardano. Cardano, bu platformda akıllı sözleşmelerin yayınlanmasından bu yana son birkaç aydır dövülüyor.

Akıllı sözleşmeler, Binance’in gerektirdiği tüm işlevlere sahip değildir. Projeler cüzdanlarla bağlantı kurabilir ve ağ üzerinde yapmak istedikleri her şeyi yapabilirler. Ardından, başlatacaklar. Cardano test ağındaki ilk ERC-20 dönüştürücü.

Likidite için satın alan tüm projeler için ADA belirtecine büyük bir talep olacak. Muazzam miktarda ADA sıçraması göreceğiz.

İnsanlar ADA satın almaya başlayacak ve ağda projeler başlatılıyor. Bu yüzden ADA’nın fiyatı bir sonraki fiyat hedefine fırlayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Polygon (MATIC)

Sean’ın bahsettiği son madeni para Poligon. Polygon (önceden Matic Network), Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır.

Poligon yaz aylarında bir dolar veya daha az, 0,6 dolar, 0,7 dolar civarında işlem gördü. Muazzam bir yükseliş yaşadı ve basın zamanında 1,9 dolarlık fiyatla hala iyimser. Ethereum’daki işlemlerin muazzam değeri nedeniyle, 2022’de çok yönlü olmaya devam edecek. Süper pahalı olurdu ve her şeyi Ethereum’un birinci katmanından geçirmek çok uzun sürerdi. Polygon’un görevi, Ethereum’un yükünü almak ve yan zincirindeki işlemleri tamamlamaktır.

MATIC Şeması | Kaynak: Coinmarketcap

MATIC, NFT’ler ve diğer tüketici düzeyindeki kripto ürünleri olarak yükselişe geçecek. Ayrıca, oyun endüstrisi 2022’de çekiş kazanmaya devam edecek. Ethereum, birçok NFT’nin yapıldığı yer olduğu için bundan en fazla faydayı görecek.

Ağ, işlem sayısını artıracak ve Ethereum’daki daha yüksek ücretler, MATIC için daha yüksek fiyatlara yol açacak çünkü kullanıcılar alternatifler arıyor ve Poligon pompalanıyor.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık