Shiba Inu (SHIB) Bir Sonraki Boğa Koşusunda Devrim Yaratma Potansiyelini Koruduğu Için Satın Alma Devam Ediyor

Shiba-Inu-nun-Tüm-Zamanların-En-Yüksek-Seviyesini

Piyasadaki %8’lik bir artışın ardından Shiba Inu (SHIB), en büyük 1.000 ETH cüzdanı tarafından hala en çok satın alınan 10 token arasında yer alıyor.

Shiba Inu (SHIB), Ethereum balinaları arasında hakimiyette ilk sırayı kaybetti

Daha fazla değer kaybettikten sonra, balinalar arasındaki SHIB varlıklarının net değeri azalmış ve ikinci sıraya yükselmiştir. SHIB’nin genel hakimiyet yüzdesi %7,68 iken, diğer tokenler balinalar arasındaki tüm varlıkların %6,58’inden sorumludur. 

Bildirildiğine göre, hızlı fiyat düşüşü Ekim ayının sonundan bu yana durmadı. Shiba Inu, en son ATH’sinden %60’tan fazlasını kaybetti ve bu, yatırımcıların veya balinaların daha fazla boğa koşusunu desteklemeye veya yönlendirmeye isteksiz olduğunu gösteriyor. Başka bir sebep de kripto piyasasındaki riskin aşırı uçlara doğru önemli ölçüde artması olabilir. Yatırımcılar artık piyasada daha fazla kayıp yaşamamak için stablecoin’ler gibi daha güvenli seçenekleri tercih ediyor.

Shiba Inu da dahil olmak üzere kripto para birimlerinin çoğu, bir sonraki boğa koşusunu bekleyen bir aralıkta konsolide oluyor. Balinalar, en sevdikleri jetonları indirimli olarak biriktirmek için genellikle böyle zamanlardan yararlanır.

Bu, bazı analistlerin, yatırımcıların bu yıl zirve yapan meme tokenlerine olan ilgisinin 2022’ye kadar devam edebileceğine inanmalarına neden oluyor. CoinGecko verilerine göre, SHIB bu yıl %58.291.247 artışla 0.000034$’lık bir fiyatla.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

SHIB’nin benimsenmesi, bir kripto para ödeme şirketi olan Flexa’nın Shiba Inu’ya destek eklemesiyle büyümeye devam ediyor, bu da SHIB sahiplerinin artık Amerika Birleşik Devletleri genelinde yaklaşık 40.000 mağazada harcayabileceği anlamına geliyor. Desteklenen tüccarların büyüyen listesi GameStop, Nordstrom, Lowe’s, Petco, Bed Bath & Beyond, Ulta Beauty ve diğerlerini içerir.

En büyük kripto para ödeme şirketi olan BitPay, kısa süre önce Shiba Inu’yu kripto para birimlerini depolamaya, satın almaya, takas etmeye ve harcamaya izin veren cüzdan uygulamasına entegre ettiğini duyurdu.

SHIB, piyasadaki değerini hızla kaybeden tek token değil. Tokenin en yakın rakibi olan Dogecoin, 29 Ekim’de 0,3$’lık yerel zirvesine ulaştığından bu yana %45’lik bir kayıpta kalıyor.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık