Pompalamak Için Güçlü Fiyat Katalizörüne Sahip En Iyi 2 Kripto Varlığı

altcoin

Chico Crypto’dan geniş çapta takip edilen analist Tyler Swope, aboneleriyle, fiyatı aya ayarlayabilen yaklaşan büyük fiyat katalizörleriyle 2 düşük değerli altcoini paylaşıyor.

Loopring (LRC)

Listede ilk sırada, merkezi olmayan değişim (DEX) ve ödeme protokollerinin oluşturulmasında uzmanlaşmış, Ethereum ağı için bir zk-Rollups katman-iki ölçeklendirme çözümü olan Loopring (LRC) yer alıyor.

Analistlare göre, LRC 0,37 $ gibi düşük bir seviyeden fırladı. Ve kayıt sırasında, fiyat %450’lik bir artışa eşdeğer olan 2 $’da oturuyordu ve Loopring’i ilk 100 madeni paraya geri itti.

Analist Swope, bu çılgın fiyat hareketinin ana katalizörlerinden birinin Loopring ve GameStop arasındaki “söylenti” ilişkisi olduğunu söylüyor. Ayrıca, piyasanın hareket ettiği bu oranda, Loopring’in 3 dolara ulaşmaya çalıştığı açık. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği, Game Stop’un LRC ile bir ortaklığı ne zaman onaylayacağına bağlıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Xi Token (XI)

Listede bir sonraki sırada Xi Token (XI) var. Bu kripto varlığı hakkında çok fazla bilgi bulunmamakla birlikte, kripto KOL, bu altcoinin SpaceX ile ortaklığı ve Q1 2022’de bir roket fırlatma olacağını doğruladığını açıklıyor.

“6 ay önce Elon Musk , her şarkının ilk harfinin LMRST’yi hecelediği bir Spotify çalma listesi çıkardı. LMRST’nin bir tür CubeSat uydusu, bir Düşük Kütleli Radyo Bilimi Transponder uydusu olduğunu anladık … Sonra 9 Mayıs’ta bir PR Yayınında, SpaceX’in Dogecoin’i aya göndereceği açıklandı ! Halkla ilişkiler açıklaması, bunun Geometric Energy Corporation ve Geometric Space Corporation ve yan kuruluşları ile işbirliği içinde gerçekleştiğini gösterdi.”

Analist, Xi’nin Geometric Energy and Space Corporation’ın karşılık gelen simgesi olduğunu ve aynı zamanda Elon Musk’ın “Zaman nihai para birimidir” tweetine uyan simge olduğunu vurguluyor.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık