Litecoin fiyat analizi: LTC, Bitcoin’in ATH’ye uçuşunun ardından yüzde 17 kazanç sağladı

xrp
  • Litecoin fiyat analizi bugün oldukça yükseliş gösteriyor.
  • LTC desteği 232 dolardan mevcut.
  • Direnç 294 dolarda bulunuyor.

Litecoin fiyat analizi, madalyonun bugün 229 $ ‘dan 241 $’a yükseldiği için bugün agresif bir şekilde yükseliş gösterdiğini gösteriyor. Litecoin, 207 $ ‘lık kritik direnci ve ardından dün 219 $’lık bir diğer önemli direnci aştı. Bugün yine, beş ayın en yüksek seviyesinin üzerine çıkan hızlı bir hareketle 232 $ ‘lık bir başka önemli direncin üzerine çıktı.

Litecoin’in son yükseliş momentumu 7 Kasım’da başladı ve dünden itibaren, Bitcoin’lerin 6 Kasım’da başlayan 67.000 $’ın üzerine ATH’ye yükselmesinin ardından günden güne yükselmeye başladı ve hemen ertesi günden itibaren LTC de onu takip etti.

LTC/USD 1 günlük fiyat tablosu: LTC, 240 doların üzerine çıktı

1 günlük Litecoin fiyat analizi, kripto para biriminin yazı yazılırken 241,9 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor.  LTC/USD bir aydan fazla bir süredir yükseliş eğilimindeydi, yükseliş eğilimi 29 Eylül’den itibaren birkaç düzeltme ile tutarlı olduğundan, en dik LTC’nin 178 $ seviyesine düştüğü 27 Ekim’de gerçekleşti. Bununla birlikte, LTC/USD bunun üzerine iyi bir şekilde toparlandı ve LTC’nin en yüksek sıçramaları dün ve ardından bugün tekrar gözlendi. Ticaret hacmi yüzde 163 artarken, LTC son 24 saatte yüzde 17 değer kazandı ve madeni paraya yüzde 0,57’lik bir pazar hakimiyeti sağladı.

LTC/USD 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak:  TradingView

Bollinger bantları, LTC’nin 7 Kasım’dan itibaren yarışmaya başlamasıyla daha yüksek bir oranda genişliyor ve bu da kripto çifti için yüksek volatiliteye işaret ediyor. Üst bant, Litecoin desteğini temsil eden 226 $ işaretine ulaştı ve alt bant 172 $ işaretine düştü.

Hareketli ortalama 208$’da mevcut ve nispi güç endeksi (RSI) aşırı satım bölgesine girdi ve 72. endekste işlem görüyor. gözlemlendi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Litecoin fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Litecoin fiyat analizi, satış baskısının piyasayı ele geçirdiğini gösteriyor. LTC fiyatı 247.5 $ işaretine dokunduğunda, ayılar daha da yükseldi ve fiyat kuzeye doğru salındı. Ancak kripto çifti şu anda 242 dolardan işlem gördüğü ve yükseliş desteği hala orada olduğu için fiyattaki düşüş hala nominal.

LTC/USD 4 saatlik fiyat tablosu. Kaynak:  TradingView

4 saatlik grafikteki oynaklık da yüksek, çünkü Bollinger bantları şu anda aşağıdaki rakamları gösteriyor: Üst bant, fiyat desteğini temsil eden 240$’da ve alt bant 176$’da, göstergenin ortalama ortalaması ise 240$’da. 208 dolar işareti. Hareketli ortalama 221 dolar ve RSI aşağı yönlü bir hareket gösteriyor ancak 4 saatlik grafikte 79 endeksinde hala aşırı satım bölgesinde. Ancak diğer teknik göstergelerin gösterdiği gibi, yükseliş varlığı hala güçlü olduğu için RSI önümüzdeki saatlerde tekrar yukarı doğru hareket etmeye başlayabilir.

Litecoin fiyat analizi sonucu

Boğalar fiyat fonksiyonunu agresif bir şekilde ele geçirdiğinden ve son saatlerde gözlemlenen düşüş trendi yakında tersine dönecek gibi göründüğünden, Litecoin fiyat analizi önümüzdeki 24 saat için yükseliş gösteriyor. LTC/USD’nin bugün önümüzdeki saatlerde yükselmeye devam etmesini bekliyoruz.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık