Milyonerler Bu 9 Metaverse Oyun Altcoin’ini Alıyor

Milyonerler-Bu-9-Metaverse-Oyun-Altcoin-ini-Alıyor

Orijinal bir ticaret gurusu olan Cameron Fous’a göre, satın alınacak en iyi altcoinleri ve en iyi meta veri deposu ve oyun kripto projelerini arıyorsanız, işte sahiplerinin milyoner olmalarına yardımcı olmak için potansiyel çaba sarf eden 9 meta veri deposu ve oyun altcoin’i.

Binamon (BMON)

İlk potansiyel metaverse altcoin Binamon’dur. Binamon, milyonlarca insanın NFT ve blok zinciri tabanlı oyun dünyasına kolay, yaratıcı ve eğlenceli bir şekilde katılmasına olanak tanıyan Binance Akıllı Zincirinde (BSC) yaşayan Dijital Canavarların eksiksiz bir metaverse’idir.

Kullanıcılar Binamon’larının fiziksel bir versiyonunu evde oluşturabilecek ve alabilecekler. Bunun için bu amaçla oluşturulan akıllı sözleşmeyi kullanmaları, NFT’nin sahipliğini kanıtlamaları ve bunun için BMON jetonu ile ödeme yapmaları gerekiyor.

BMON tepeden %75 düşüş yaşıyor. Ancak bir grup oyuncu zaten oynayarak kazanılan bir metaverse’de, bu nedenle 30x’lik bir rip’e giden yol sadece zaman meselesi.

BMON 0.13 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 15 milyon dolardan fazla.

BMON Tablosu | Kaynak: TradingView

Decentraland (MANA)

İkincisi, bugünlerde birçok üst listede görülebilen bir altcoin, Decentraland. Decentraland (MANA), kendisini, kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor.

Bu sanal dünyada, kullanıcılar daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alırlar.

MANA’nın fiyat grafiği üçgen kırılımda. Ve bu, tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilecek bir model. Yatırımcılar önceki arza dip satın alabilir ve alçalan modelin kırılmasını bekleyebilir.

MANA’nın maliyeti basında 3,25 dolar ve piyasa değeri 5,9 milyar dolar.

MANA Tablosu | Kaynak: TradingView

Netvrk (NTVRK)

Cameron, Netvrk’i listesinde üçüncü sıraya koydu. Netvrk, blok zinciri üzerine inşa edilmiş, kullanıcıların yarattıklarını yapmalarını ve para kazanmalarını sağlayan sosyal bir sanal dünyadır.

NTVRK belirtecinin varlık, arazi, reklam alanı satın alma, NFT oluşturma ve kullanıcıların meta veri deposu içinde meta veri deposu alanı oluşturma gibi birçok kullanım durumu vardır. Çok sayıda kullanım durumu ve büyük bir metaverse ve oyun altcoin potansiyeli ile Netvrk, 2022’de tamamen yükselebilir.

Yield Guild Game (YGG)

Cameron’ın bahsettiği bir sonraki altcoin, Yield Guild Games. Yield Guild Games (YGG’ler), sanal dünya takas edilemez jetonlarına (NFT’ler) yatırım yapan merkezi olmayan özerk bir organizasyondur (DAO). Kuruluşun amacı, dünyanın en büyük sanal ekonomisini geliştirmek, faydayı en üst düzeye çıkarmak için varlıklarını optimize etmek ve gelirleri paydaşlarıyla paylaşmaktır.

Merkezi olmayan oyunlarda, Yield Guild Games, sanal dünyalarda ve blok zinciri tabanlı oyunlarda kullanılan NFT’lere yatırım yaparak para kazanan bir oyuncu ve yatırımcı topluluğu oluşturdu. Platformun popülaritesinin artmasına yardımcı olan pandemi nedeniyle insanlar oyna-kazan oyunlarına katılmaya daha istekli hale geldi.

Cameron tekrar %60 büyüme ve tüm zamanların en yüksek YGG’sinden çıkma gibi büyük bir hamle görebiliyor, bu yüzden onu listesinde 4. sıraya koyuyor.

YGG tokeni 5,2 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 360 milyon dolardan fazla.

YGG Tablosu | Kaynak: TradingView

Enjin Coin (ENJ)

Enjin, Cameron’ın bahsettiği bir sonraki altcoin çünkü “bu harika bir NFT platformu” diye yorum yaptı.

Enjin Coin, birbirine bağlı, blok zinciri tabanlı oyun ürünleri ekosistemi sağlayan bir şirket olan Enjin’in bir projesidir. Enjin’in amiral gemisi teklifi, kullanıcıların web siteleri ve klanlar oluşturabilecekleri, sohbet edebilecekleri ve sanal eşya mağazalarına ev sahipliği yapabilecekleri bir sosyal oyun platformu olan Enjin Network’tür.

Enjin, oyun geliştiricilerinin Ethereum blok zincirindeki oyun içi öğeleri tokenleştirmesine olanak tanır. Platformu kullanılarak yayınlanan dijital varlıkları desteklemek için bir ERC-20 tokeni olan Enjin Coin’i kullanır; bu, öğelerin gerçek dünya değeriyle satın alınabileceği, satılabileceği ve alınıp satılabileceği anlamına gelir.

Kullanıcılar NFT’leri kendi Enjin cüzdanlarında tutabilir ve bu NFT’leri işletmeler için kullanabilir. Ayrıca, Enjin, geliştiricilerin web sitesinde NFT oyunları oluşturmaları için kullanılabilir ve daha fazla özel isterlerse Enjin platformu bu sorunu çözebilir. İşte bu yüzden Cameron bu potansiyel altcoini gözünün önünde tutuyor.

Polygon (MATIC)

Bahsedilecek bir sonraki altcoin ise Polygon. Polygon (MATIC), Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır.

MATIC grafiği, ATH’nin potansiyel patlamasından ısınan bir kriptonit modeli oluşturuyor. 2,5 veya 2,6 doların üzerine çıkarsa ve 3 doların üzerine çıkarsa. Ardından, 6 dolara kadar çıkma potansiyeli var. Cameron, en son mumdan 4 doların üzerine ve üstüne bir çift olacağını düşünüyor.

MATIC’in fiyatı şimdilik 2,2 dolar ve piyasa değeri 16 milyar doların üzerinde. Cameron şunu vurguladı: “Bu konuda kesinlikle iyimserim.”

MATIC Şeması | Kaynak: TradingView

Polkadot (DOT)

Cameron’ın bahsettiği bir sonraki potansiyel Polkadot. Polkadot, yalnızca belirteçlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün zincirler arası aktarımını kolaylaştıran, böylece birbirleriyle birlikte çalışabilir çok çeşitli blok zincirleri yapan açık kaynaklı bir çok zincirli paylaşım protokolüdür.

Bu birlikte çalışabilirlik, kullanıcıları tarafından kontrol edilen tamamen merkezi olmayan ve özel bir ağ kurmayı ve yeni uygulamaların, kurumların ve hizmetlerin oluşturulmasını basitleştirmeyi amaçlar.

Cameron, EMA’da tahıla karşı çok net bir eğilim görebiliyor ve bir kez ters çevrildiğinde, geri dönebilir, bu yüksekleri tekrar test edebilir ve fiyatı 25 dolardan ikiye katlayabilir.

DOT 24,6 dolardan el değiştiriyor ve piyasa değeri 24 milyar doların üzerinde.

NOKTA Çizelgesi | Kaynak: TradingView

Cardano (ADA)

Cardano, hedefinin “değişim yaratanlar, yenilikçiler ve vizyonerlerin” olumlu küresel değişim getirmesine izin vermek olduğunu söyleyen bir hisse kanıtı blok zinciri platformudur.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cardano büyük hamleler yapıyor ve boğayı ezebiliyor. Yaklaşık 1 ila 1 dolar arasında çok fazla desteğe sahip olduklarında fiyatı yükseliş trendine çevrilecek. Bu, dipte başlamanız gereken alandır. ADA’nın maliyetini katlama potansiyeli ile dipten satın almak, yatırımcıların 2022’de büyük karlar elde etmelerine yardımcı olabilir.

Basın zamanında fiyatı 1,2 dolar ve madeni para piyasa değeri 43 milyar dolar.

ADA Grafiği | Kaynak: TradingView

Solana (SOL)

Solana, merkezi olmayan finans ( DeFi ) çözümleri sağlamak için blok zinciri teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir . Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı.

Solana düşüş bölgesinde ama daha yeni yükseldi ve Cameron yükselme potansiyeli olduğunu düşünüyor. SOL’deki ortalama yaklaşık 180$, 190$ ama “Solana konusunda kesinlikle çok iyimserim, bence bu önemli bir oyuncu,” diye vurguladı Cameron.

SOL 180,4 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 55,6 milyar doların üzerinde.

SOL Grafiği | Kaynak: TradingView

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık