Dogecoin Fiyat Analizi: DOGE 0.16 $ desteğinden toparlandı, daha düşük bir seviye daha mı ayarlıyor?

Dogecoin-fiyat-analizi-DOGE-USD-önümüzdeki-24-saat-boyunca-yükselişte
  • Dogecoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor.
  • DOGE/USD bugün 0.17 dolara toparlandı.
  • Piyasanın daha düşük bir seviye belirlemesi muhtemel.

Dogecoin fiyat analizi bugün 0,16 dolarlık destekten bir sıçramadan sonra daha düşük bir zirvenin belirlenmesini beklediğimizden düşüş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD bu hafta desteğin yeniden test edilmesi için hareket etmelidir.

Son 24 saatte Dogecoin fiyat hareketi: Dogecoin 0.17 $ civarında bir başka düşük seviye daha belirleyecek gibi görünüyor

DOGE/USD 0.1615 – 0.1723 $ aralığında işlem görüyor ve son 24 saat içinde önemli bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 15,6 artarak 829,3 milyon dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 22.63 milyar dolar civarında işlem görüyor ve madeni para genel olarak 12. sırada yer alıyor.

DOGE/USD 4 saatlik grafik: DOGE tekrar tersine mi dönecek?

4 saatlik grafikte, Dogecoin fiyatı için ilk geri dönüş işaretlerini görebiliriz, bu da muhtemelen 0.17 dolar civarında bir başka düşük yüksek seviyeye yol açar.

DOGE/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Dogecoin fiyat hareketi geçen hafta düşüş ivmesi gördü. 14 Aralık’ta keskin bir yükselişin ardından DOGE/USD, 0.22 $’da zirve yaparak güçlü bir yükseliş sağladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bununla birlikte, boğalar piyasayı orada uzun süre tutamadı ve 0.17 $’a hızlı bir düşüşe yol açtı. Biraz duraklamadan sonra, geçen hafta daha fazla düşüş yaşandı ve sonunda 17 Aralık’ta kısaca test edilen 0.16 $ işaretine yol açtı.

Dün 0.16$’lık bir başka yeniden test yapılmadan önce hafta sonu 0.17$’ın üzerinde konsolidasyon izledi . Dogecoin fiyatı tekrar daha yüksek tepki verdi ve şu anda 0.17 dolar civarında işlem görüyor. Muhtemelen bu fiyat alanında daha düşük bir seviye daha göreceğiz ve bu da 0.16 dolarlık desteğin başka bir testine yol açacak.

Dogecoin Fiyat Analizi: Sonuç 

Dogecoin fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor, çünkü bugün başka bir yüksek seviyenin belirlenmesini bekliyoruz, bu da başka bir düşüşe yol açıyor. Bu nedenle, DOGE/USD, hafta sonuna kadar 0.16 dolarlık desteğin bir kez daha test edilmesini görebilir.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık