Elon Musk, Web3 Teknolojisine Sürekli Saldırıyor, Ancak Topluluğun Muhalefetiyle Karşı Karşıya

elon musk

Tüm tartışmalar, Elon Musk’ın herkesin web3 gördüğünü ve bu teknolojiyi eleştirme fırsatını başlattığını soran bir tweet atmasıyla başladı. Web3 için sert bir GIF “arama” yayınlayan Dogecoin geliştiricisi de ona katıldı.

Kaynak: Elon Musk

Elon Musk ve Dogecoin yaratıcısı sürekli Web3’e saldırıyor

Tartışmalı konuyu başlatan orijinal tweet, milyarderin Web3’ü görüp görmediğini soran bir soruydu. Dogecoin yaratıcısı Billy Markus, tuvaletin içine bakan bir adamın GIF’ini yayınladı ve bazı canlı tepkilere yol açtı.

Görünüşe göre Tesla’nın CEO’su Web3 hareketinin geçerliliği konusunda şüphe uyandırıyor ve şu anda bunun gerçeklikten çok pazarlama modası olduğuna inandığını söylüyor. Musk, bu teknolojilerin mevcut yeteneklerine inanmasa da, gelecek ve tüketicilere neler getirebileceği konusunda daha iyimser.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bugünün neredeyse hayal edilemez doğası göz önüne alındığında, gelecek ne olacak? Sadece 10, 20 veya 30 yıl sonra geleceğin nasıl olacağını merak ediyorum. 2051 kulağa çılgınca fütüristik geliyor!” David Letterman’ın Bill Gates ile yaptığı bir röportajda erken internetin işlevselliğini eleştirdiği bir video yayınladıktan sonra vurguladı .

Elon’un Web3’ün ana kötü adamı olmaya ne zaman ve neden karar verdiği tam olarak belli değil. Yine de, Time’ın yılın kişisi, merkezi olmayan teknolojiler kavramını masaya getirecek olan internetin yeni versiyonuyla ilgili genel coşkuyu paylaşmıyor gibi görünüyor.

Daha önce Elon Musk, Web3 endüstrisi ve sürekli DeFi teknolojisini alt üst eden toplulukla ilgili hayal kırıklığını tanımlamak için popüler meme formatını kullanıyordu. Belki Musk’ın etkisiyle Web3’ün trend olması muhtemeldir.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık