Ripple Fiyat Analizi: XRP desteği 1,16 dolardan yeniden test ediyor, tutacak mı?

Ripple-Fiyat-Analizi-XRP-desteği-1-16-dolardan
  • Dalgalanma fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor.
  • XRP/USD yeniden 1.16 dolar desteğini test ediyor.
  • Ripple’ın daha düşük kırılması muhtemel. 

Bu haftanın başlarındaki güçlü bir rallinin ardından daha fazla düşüş bekleyebileceğimiz için, Ripple fiyat analizi bugün düşüşte . Bu nedenle, 1,16 dolarlık destek muhtemelen kırılacak ve XRP/USD’yi daha derin bir geri çekilmeye yönlendirecek.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Ripple 1,16 doları geçemedi, bugün başka bir test için harekete geçti

XRP/USD 1.17 – 1.22 $ aralığında işlem gördü ve son 24 saatte ılımlı bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 30,4 azalarak toplam 3,89 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 55 milyar dolar civarında işlem görüyor ve madeni para genel olarak 7. sırada yer alıyor.

XRP/USD 4 saatlik grafik: XRP daha fazla aşağı yönü test ediyor gibi mi görünüyor?

4 saatlik grafikte, Ripple fiyat hareketinin güçlü bir düşüş momentumu ile tekrar 1.16 dolar desteğini test ettiğini görebiliriz ve muhtemelen bugün daha düşük bir kırılmaya yol açar.

Ripple fiyat hareketi, geçen hafta güçlü bir yükseliş momentumu dönüşü gördü. 27 Ekim’de güçlü bir düşüşün ardından XRP/USD, Ekim sonunda keskin bir toparlanma ve 1,07 doların üzerinde bir konsolidasyon gördü.

2 Ekim’de güçlü bir ralli izledi ve XRP/USD’yi 4 Kasım’a kadar 1,25 dolara çıkardı. Önceki yüksekler açıkça kırıldığından, genel piyasa momentumu giderek daha fazla yükselişe geçti. 

Ancak, Ripple fiyatının daha da yükseldiğini görmeden önce bir geri çekilme gerekiyor. Bu nedenle, 1,16 $ işareti muhtemelen yeni bir yüksek düşük set için yeterli değilken, geri çekilme gerekiyor. XRP/USD, aşağı yönlü bir sonraki hedef olarak 1,10$ işaretiyle muhtemelen daha da derine inecek.

Ripple Fiyat Analizi: Sonuç 

1,16 dolarlık desteğin altında daha fazla düşüş beklediğimizden, Ripple fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen XRP/USD’nin önümüzdeki hafta daha fazla yükselişin görülebilmesi için daha da geriye gitmesi gerekiyor.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık