Kripto Strateji Uzmanına Göre BTC’nin 40.000 Dolarlık Rallisini Geçtikten Sonra Bitcoin İçin Sırada Ne Var?

Bitcoin-Mega-Moon-Hazırlandı-1200x675

Yakından takip edilen bir kripto analisti, önde gelen kripto para birimi 40.000 $ fiyat seviyesini hızla aştıktan sonra Bitcoin (BTC) için neyin geleceğini haritalıyor.

Yeni bir strateji oturumunda, takma adlı analist Cred , Bitcoin’in Şubat’ı 43,953 dolarla yüksek bir notla kapattıktan sonra yapıcı göründüğünü söyledi.

Cred, Bitcoin’in güçlü aylık kapanışının BTC’nin hala 33.000$’lık destek ve 47.000$’lık direnç arasında geniş bir aralıkta işlem gördüğünü gösterdiğini söylüyor.

“Şu anda, en azından bu aylık kapanıştan çıkaracağımız şey, desteğin desteklendiği, direncin direndiği ve piyasanın, aksi kanıtlanana kadar hala daha yüksek bir zaman aralığı aralığına bağlı olduğu görünüyor.”

Cred, BTC’nin hala yatay bir pazarda olduğuna inansa da, Bitcoin’in 47.000$’dan direnç kazanması durumunda yükseliş momentumu toplayacağını ve %30’luk bir dalgalanmayı ateşleyeceğini söylüyor.

“Dikkat edeceğim bir şey, bu aralığı yüksek [58.000$], en yüksek [aylık] kapalı seviyeyi ekleyeceğim. Bundan çıkarılacak şey şu ki, 43.000$ ve 47.000$’lık orta aralık kırılırsa, 58.000$’a doğru yüksek bir zaman aralığı hareketi için pek bir yol olduğunu düşünmüyorum.” 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin’in ani direncini 47.000$ civarında düşürme olasılığına daha yakından bakan Cred, baskın kripto paranın 24 Şubat’ta 35.000$’lık bir yükseliş düşük kurulumu oluşturmasının ardından alıcıların daha yüksek bir fiyattan geldiğini söylüyor.

“Bu piyasa yapısını [47.000 $’ın üzerine çıkma] ve direnci kırmayı başarabilirsek ve bu, piyasanın bir kez reddedildiği, aşağı indiği, ikinci kez reddedildiği ve potansiyel olarak burada daha yüksek bir dip yaptığı göz önüne alındığında, bu çok öngörülemez olmaz – bu yüzden belki de göreceli gücün bazı kanıtları ortaya çıkmaya başlıyor, ki bu güzel.” 

Kaynak: Kredi/YouTube

Teknik analizde, bir direnç alanına birden çok kez dokunmak, satıcının tükendiğini gösterdiği için bir yükseliş sinyalidir.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : dailyhodl

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık