BitFlyer, ABD müşterileri için en büyük BTC/JPY Pazarını Açıyor.

flyer

ABD kripto para topluluğu artık BTC/JPY çiftine, bitFlyer, Inc.’in tamamına sahip olduğu bir yan kuruluşu olan bitFlyer USA, sınır ötesi ticaret işlevini tanıtırken erişebilir.

Japon Yeni ile dünyanın en büyük kripto para alım satım çifti artık Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tüccarlar tarafından kullanılabilir. Böylece, bitFlyer’ın Amerikalı müşterileri, oldukça likit bir pazarın fırsatlarından yararlanabilir.

bitFlyer aracılığıyla görüntü

bitFlyer, kullanıcıların Japon Yeni ile Bitcoin (BTC) alıp satmasına izin veren tamamen düzenlenmiş hizmetler sunar. Bu borsa, BTC/JPY işlem hacmi açısından tartışmasız liderdir.

2021 yılının ilk çeyreğinde bitFlyer, BTC/JPY spot piyasa işlem hacminde 30 milyar dolardan fazla olduğunu bildirdi. Bununla birlikte, Japon Bitcoin (BTC) ekosisteminin yüzde 40’ından sorumludur.

Japonya, merkezi olmayan para birimlerinin benimsenmesi için ikinci en önemli ülke haline geldiğinden, bu sürüm küresel Bitcoin (BTC) ve kripto topluluğu için çok önemlidir.

Hizmet Japonya dışına yayılıyor

BitFlyer’ın açıklamasının vurguladığı gibi, Japonya’da kripto, hem tüccarlar arasında hem de perakende kullanıcıların günlük satın alımlarında çekiş kazanıyor.

bitFlyer USA’in baş işletme görevlisi Joel Edgerton, yeni sürümün iki ülkenin ekonomileri arasında güvenilir bir sınır ötesi merkezi olmayan köprü kuracağından emin:

Bitcoin’in küresel olarak benimsenmesini artırmak için bir başka adım. ABD sakinleri için BTC/JPY piyasalarına erişim sağlayarak, iki kripto para piyasası arasında daha sıkı bir bağlantı sağlıyoruz. Bitcoin artık iki yerel finansal sistem arasında bir yapıştırıcı görevi görebilir – daha geniş çapta benimsenme yolunda heyecan verici bir adım.

Kaynak:U.Today

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık