Bitcoin ve Ethereum fiyat yörüngelerini öngörülebilir geleceğe izleme

Bitcoin-BTC-ve-Ether-ETH-Zincir-Üzerindeki-Temel-Desteği-Kaybetti-Fiyatları-İçin-Ne-Anlama-Geliyor

Hakim olan iki dijital varlık, Bitcoin ve Ethereum , başlangıcından bu yana dikkat çekici işaretlere Hakim iki dijital varlık olan Bitcoin ve Ethereum, kuruluşundan bu yana kayda değer işaretlere yükseldi. Coinmarketcap’e göre, bu varlıkların her ikisi de yeşil bölgede işlem görüyordu. Eski 62k $işareti üstüne basın zaman taze %1,5 oranında artış olmuştur. İkincisi ise son 24 saat içinde% 1 artışla 4.5k $ işaretinin üzerine çıktı.

Bunu söyledikten sonra, dikkate değer olan şey, hem BTC hem de ETH fiyat hareketlerinin daha fazla büyümek için ne kadar yer bıraktığıdır.

Zincir üstü veri kaynağı Ecoinometrics , yukarıda bahsedilen senaryoyu vurgulamak için bazı bilgileri tweetledi . Anlatıya göre, BTC/USD sadece tarihsel emsalleri takip ederek tahminleri gölgede bırakma potansiyeline sahip. Bu tabloyu düşünün.

Kaynak: Ekoinometri

İlk olarak, 11 Mayıs 2020’de BTC’nin “tarihi emsal” yönüne ışık tutan Bitcoin blok zinciri üçüncü blok ödül yarılanmasını yaşadı. O zamandan beri, Bitcoin geçen yılki fiyat hareketinin 7,3 katı işlem gördü. Bir önemli değişiklik basın anda sırasıyla $ 62.970, daha sonra $ 8600 iki olay arasında. Ancak, fiyat hareketi 30 kat yükselene kadar durmayacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, mevcut döngü, birkaç zayıf ele rağmen, önceki ikisine (döngü) yakından bağlı kalır. Daha iyi bir bağlam için, 2017 döngüsüne uyum sağlayarak, bir sonraki BTC fiyat zirvesi 253.800 $ (yani 29.5x) kadar olabilir. 3. çeyrekten beri sahip:

“BTC 7,3 katına (son döngüde 29,5 katına ulaştı)”

En büyük altcoin’e geçiyoruz. Ethereum, Bitcoin’e göre çok daha büyük bir karşılaştırmalı kazanca tanık oldu. Yukarıda tasvir edildiği gibi benzer bakış açısını takiben, 2018’de yarı fiyatına 120 kat daha yüksek olabilir.

“ETH 24,8 kata kadar (son döngüde 120 kat zirveye ulaştı).”

Bu, 22.300 dolardan ETH/USD ticareti anlamına gelir. Bunu söyledikten sonra, bazı fiyat düzeltmelerinin olması zorunludur. Yani. geleneğini takip ediyor. Bitcoin’in 42.000 dolar civarında dibe vurması gerekecek, ETH ise 1.347 dolara düşecek.

Bununla birlikte, bu kadar yüksek rakamlara ulaşmak zor görünse de – kripto savunucuları, koşullar ne olursa olsun olumlu olmaya devam ediyor. Örneğin, bir analist tweet attı

Ayrıca, tanınmış veri analisti Willy Woo , bu Bitcoin yarılanma döngüsünün belirli bir şekilde benzersiz olacağına inanıyor.

Genel olarak, BTC ve ETH’nin büyümek ve yakın gelecekte daha fazla ATH oluşturmak için hala büyük bir alanı var.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : ambcrypto

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık