Solana (SOL) 200 Doların Üzerinde Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Hazırlanıyor

Solana-SOL-Toplam-Değer-Kilitli

Solana (SOL) geçen hafta sağlam bir ralli yaptı ve ilk on kripto noktasına girmek istiyor. Basın saatinden itibaren Solana, art arda ikinci gün için %12 artışla 203.37$ ile tüm zamanların en yüksek seviyesinde işlem görüyor.

Ethereum rakibi olarak adlandırılan Solana, son birkaç ayda muazzam bir popülerlik kazandı. Yıl başından bugüne kadarki bir grafikte, SOL 113 kat değer kazandı ve şaşırtıcı bir şekilde %112’lik bir getiri kaydetti. Bu hareketle, SOL kripto para birimi 195 dolarlık çok önemli bir direnci geçmeyi başardı.

Bu, güçlü bir yükseliş eğilimini ve alıcıların herhangi bir aşağı yönlü baskıdan endişe duymadığını doğruluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Solana Hala Aşırı Alım Bölgesinde Değil

Son iki gün içinde Solana, dünyanın en büyük kripto borsası Coinbase’de güçlü ticaret faaliyetine tanık oldu. Bu, Solana’nın yatırımcılar arasında artan popülaritesini göstermektedir.

Forbes’a konuşan Zap Protokolü’nün kurucu ortağı Nick Spanos, Solana’nın orta vadeli görünümünün hala yükselişte olduğunu söyledi. Spanos, Solana’nın son birkaç hafta içinde aktif token sahiplerinin sayısının önemli ölçüde artmasıyla birkaç yeni alıcı çektiğini söyledi. Devamında şunları ekledi :

“Tokenin RSI’si 55-60 seviyesi civarında gezinirken, solun aşırı satın alındığına ve bir düzeltme yolunda olabileceğine dair bir gösterge yok. RSI yükselmeye devam ederse ve 70’in üzerine çıkarsa, bu, Sol’un aşırı satın alındığını ve en azından kısa vadede potansiyel olarak aşırı değerlendiğini gösterir.

Chainlink ile birlikte Solana, yukarı doğru güçlü bir yolculuğa devam ederken son piyasa düzeltmesinden de kaçıyor. Solana blok zinciri platformu, Ethereum’un pazar payını yemeye devam ederken, piyasadaki yeni DeFi oyuncuları için en iyi seçenek olarak ortaya çıkıyor.

Cardano ile birlikte Solana (SOL), ilk on listede Ethereum’un zorlu rakiplerinden biridir. SOL’un tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 212$’ı geçmesini bekleyebiliriz.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : coingape

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık