Ripple Fiyat Analizi: XRP/USD paritesi önümüzdeki 24 saat boyunca düşüş eğiliminde

ripple
  • Ripple fiyat analizi düşüş eğiliminde.
  • XRP/USD gece boyunca düşmeye devam etti.
  • En yakın destek 1,10 dolardan

Ripple fiyat piyasa fiyatı kısa ters testten sonra $ 1.10 altında desteğini kesmesi ile, bugün düşüş olduğunu. Sonuç olarak, XRP/USD’nin bugün daha sonra düşmeye devam etmesini bekliyoruz.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: XRP takip etmeye devam ediyor

Öte yandan XRP/USD, geçtiğimiz gün için çok az hareketle şu anda 1,07 ile 1,14 dolar arasında dar bir aralıkta yer alıyor. İşlem hacmi yüzde 2,36 düşerek, 87 milyar dolarlık işlem hacmiyle küresel olarak altıncı sıraya yerleşti.

XRP/USD kısa bir yukarı yönlü testin ardından geri çekilmeye devam ederken, piyasa yüzde 50 Fibonacci geri çekilme seviyesini direnç olarak 1,10 dolar olarak test ederken, Ripple fiyatı geçtiğimiz gün boyunca çok az hareketle şu anda 1,07 ile 1,14 dolar arasında işlem görüyor. Fiyatın bu dar aralıkta hangi yöne gideceğine dair güçlü bir gösterge yok gibi görünüyor, ancak bugün daha sonra düşeceğini tahmin ediyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

XRP/USD 4 saatlik grafik: XRP bugün daha fazla düşüş test edebilir

Ripple’ın fiyatı son birkaç saat içinde düşüş ivmesine maruz kaldı ve bu da bugün 4 saatlik grafikte daha fazla kayıpla sonuçlanması muhtemel.

XRP/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Ripple’ın fiyatı, güçlü yükseliş momentumu ile Ekim ayının ilk bölümünde önemli ölçüde arttı. Ripple’ın maliyeti, sadece bir hafta içinde yaklaşık %40 artarak önceki en düşük seviyesi olan yaklaşık 0.90$’dan yeni en yüksek seviyesi olan 1.23$’a yükseldi.

XRP/USD fiyatı 10 Ekim’de tersine döndü ve yükseliş eğilimini sonlandırdı. Şiddetli bir düşüşte, ayılar XRP/USD’yi bir önceki düşük seviye olan 1.10$’a doğru aşağı çekti. Dünkü destek civarında bir konsolidasyon meydana geldi.

Bu öğleden sonra 1,12 dolara yükselen mütevazı bir tepkinin ardından, ayıların kontrolü yeniden ele geçirdiği görülüyor, bu da boğaların yeniden güç kazandığını gösteriyor. Bununla birlikte, önceki saatlere göre bir başka önemli düşüş, bugün daha sonra ek satışlar görebileceğimizi gösterdi.

Bununla birlikte, Ripple’ın fiyatı, onu 1,20 doların üzerine çıkaran başka bir güçlü yukarı yönlü hareket yapmadan önce birkaç gün konsolide oldu. Yukarı yönlü hareket, Ripple’ın fiyatını, dün bir kez daha baskı altına girene kadar yükselmeye devam edeceğini görecek olan yükseliş momentumuna geri getirdi.

Bu noktada, XRP/USD’nin bugün daha sonra düşmeye devam etmesini ve desteği en son yukarı hareketin yüzde 50 Fibonacci geri çekilme seviyesinde gelen 1,10 dolarda test etmesini bekliyoruz. Ripple’ın fiyatının, 1.07 ile 1.13 $ arasındaki aralığın üst sınırı olan 1.20 $’da dirençle karşılaşacağını ve şimdi hem hareketli ortalamalardan hem de yüzde 38’lik bir Fibonacci düzeltme seviyesinden muhalefetle karşı karşıya kalacağını belirtmekte fayda var.

Sonuç olarak, Ripple’ın mevcut düşüş momentumunun, XRP/USD’nin bugün daha sonra 1,10 $ seviyesindeki test desteğine doğru düşmeye devam ettiğini görmesi muhtemel.

Ripple Fiyat Analizi: Sonuç 

Ripple, tek bir günde %35’ten fazla düştüğü Çarşamba gününden beri düşüşte. Fiyat düşmeye devam ettiği için Ripple şu anda düşüşte ve son birkaç saat içinde 1,10 dolarlık destekten mütevazı bir toparlanmanın ardından yeni bir olumsuzluk ortaya çıktı. Sonuç olarak, XRP/USD paritesinin bugün daha sonra düşmeye devam edeceğini tahmin ediyoruz.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık