Popüler Analist Joe Parys, Ocak 2022’De 25X Ralli Yapacak 3 Altcoin Belirledi

Dogecoin, Solana-ve-Bir-Altcoin-Daha-Bitcoin-ve-Ethereum-Sakinleşirken-Büyük-Rallileri-Ateşleyebilir

En iyi analist Joe Parys, bir sonraki yükselen altcoinler olmak için büyük temellere sahip olduğu için hedeflediği 3 kripto varlığını aboneleriyle paylaşıyor.

Age of Tanks (AOT)

Analist listesinde ilk sırada, oyuncuların savaş alanlarına saldırmak için bir tank filosu inşa ettiği ve komuta ettiği 3B sıra tabanlı bir strateji oyununda blok zinciri tabanlı ilk sürükleyici 3B sıra tabanlı strateji oyunu olan Age of Tanks (AOT) yer alıyor. Dünya Sıfırını fethetme misyonları.

Analistlere göre, projenin özel satışı 28 Kasım’da ve IGO 29 Kasım’da Seedify Launchpad ve EnjinStarter’da yapıldı.

Seedify, bir proje için %7,265 yatırım getirisi sağlayan önde gelen fırlatma rampalarından biridir. Dolayısıyla bu, portföyünüzdeki bir sonraki patlayıcı altcoin olabilir.”

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

TaleCraft (CRAFT)

Listede sırada, Avalanche’ta bir oyun NFT projesi olan TaleCraft (CRAFT) var.

4 ana element kartı ile çeşitli el sanatları yaparak NFT basıp bu kartları piyasada satabileceğiniz bir kart oyunudur. TaleCraft’ta 4 ana element, haftalık olarak satılacak olan Simyacı Sandıkları içinde verilmektedir. Yani kartlar sınırlı. Kendi içinde deflasyonist bir yapıya sahiptir. ”

Analist, ön satışa girmeyi başaran herhangi bir yatırımcının 50X getiri elde ettiğini ve kayıt sırasında sadece 0.26 dolardan 13.52 dolara yükseldiğini söylüyor. Ancak, projenin sağlam kullanım örneklerine ve sürdürülebilir bir ekonomik ekosisteme sahip olması nedeniyle CRAFT’ın hala büyük bir ters potansiyele sahip olduğuna inanıyor.

Mouse Haunt (MHT)

Son altcoin, oyuncuların NFT’ler, çiftlik jetonları topladığı, karakterleri türettiği ve seviyeleri inşa ettiği çok oyunculu bir oyna-kazan oyunu olan Mouse Haunt’tır (MHT) . Bu devrim niteliğindeki oyunda oyuncular kahramanlar, kötüler ve kalelerin mimarları olarak oynuyorlar.

Özellikle, Mouse Haunt 3D izometrik takım tabanlı çok oyunculu bir oyundur ve Unreal Engine 5 üzerine inşa edilmiştir.

“Bu gerçekten iyi yapılmış görünüyor. Ve bu kripto para altcoinleri hakkında gerçekten önemli olan şey, insanları gerçekten gelip oyunu oynamaya çekmek, profesyonel görünmesi gerekiyor.”

Analist ayrıca her ligdeki en yetenekli ve en üst sıradaki oyuncuların iki haftada bir özel ödüller kazanacağını  paylaşıyor .

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık