Polkadot Fiyat Analizi: DOT 46$’a ulaştı, daha yukarı yönlü mü?

Polkadot-Fiyat-Analizi-20082021
  • Polkadot fiyat analizi bugün yükseliş eğiliminde.
  • DOT/USD dün daha da yüksekler gördü.
  • Bugün erken saatlerde hafif bir geri çekilme daha yüksek bir düşük ayarladı. 

Dün 46$’a ulaşıldıktan sonra bugün daha yüksek bir dip ayarlandığından, Polkadot fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOT/USD’nin bugün daha sonra yükselmeye devam etmesini bekliyoruz.

Son 24 saatte Polkadot fiyat hareketi: Polkadot 46 dolarla yeni rekor kırdı

DOT/USD 41.35 – 43.99 $ aralığında işlem gördü ve son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 39.25 artarak 1.479 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 43 milyar dolar civarında işlem görüyor ve madeni para genel olarak 8. sırada yer alıyor.

DOT/USD 4 saatlik grafik: DOT, daha fazla yükseliş izlemeden önce 43$’a mı geri dönüyor?

4 saatlik grafikte, Polkadot fiyat hareketinin, boğalar 46 doların üzerine bir kez daha yükselmeye hazırlanırken hafifçe geri çekildiğini görebiliriz .

DOT/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Polkadot fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda güçlü bir yükseliş ivmesi gördü. Temmuz sonunda güçlü bir yükseliş başladıktan sonra, DOT/USD Ağustos ayında ilk yüksek zirveyi 30$’da buldu.

Oradan, Eylül başındaki daha yüksek hamleler piyasayı 38 dolara çıkardı. Eylül sonunda 26 doların üzerinde bir geri çekilme ve konsolidasyondan sonra, Ekim ayının ilk gününde başka bir güçlü ralli başladı.

Polkadot fiyatı hızla 43 $’a ulaştı, Cuma günü 46$’a ulaşana kadar önümüzdeki hafta biraz daha yüksek seviyeler belirlendi. O zamandan beri, DOT/USD geri çekildi ve bu haftanın sonlarında yükselmek için daha yüksek bir dip noktası oluşturdu.

Polkadot Fiyat Analizi: Sonuç 

Polkadot fiyat analizi, dün 46 $ işaretine ulaşıldıktan sonra daha yüksek bir düşük ayarlandığından bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, DOT/USD’nin bir sonraki büyük direncin 49$’da kalmasıyla bugün yükselmeye devam etmesini bekliyoruz.

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık