MultiMillion (MMM) Token Nedir, Nasıl Alınır? MMM Yakında 1 Dolara Çıkacak mı?

mmm
  • Multi Million (MMM) belirteci, Ethereum ağındaki bir ERC20 belirtecidir
  • MMM’nin tüm zamanların en yüksek fiyatı 0,74 dolardı, tüm zamanların en düşük fiyatı 0,002 dolardı.

Kripto faizi tüm dünyada arttı. MultiMillion (MMM) , toplam 10.000.000 jeton arzı ile minimum 0,002 $ fiyatla sabitlenmiş merkezi olmayan bir kripto varlığıdır. Bu, MMM belirteçlerinin sabit tedarikidir ve kod tarafından garanti edilen daha fazlası oluşturulamaz. Ayrıca, MMM doğası gereği deflasyonist bir belirteçtir. Yavaş yavaş, MMM’nin değeri, kıtlıkla birlikte zaman içinde 0,002 dolardan yükseldi. 

Ayrıntılı olarak, MMM, ETH blok zincirinde dünya çapında milyonlarca bilgisayar tarafından güvence altına alınan merkezi olmayan bir para birimidir . Ek olarak, MultiMillion hem bir değer deposu hem de bir işlem aracı olarak kullanılabilir. Dahası, MMM’nin benzersiz sınırlı arzı, onu sınırsız yukarı yönlü bir değer deposu olarak ideal kılar. MMM işlemleri kesirli miktarlarda (18 ondalık basamağa kadar) gerçekleşebilir ve bu sayede mikro işlemler için de kullanılabilir. Buna ek olarak, MMM belirteci, geçmiş deneyime sahip saygın bir geliştirici tarafından kurulmuştur. Tokenin kullanımı ve popülaritesi arttıkça MMM fiyatı da artacaktır. 

MultiMillion Mevcut Piyasa Durumu

MMM’nin tüm zamanların en yüksek fiyatı 25 Temmuz 2021’de 0,57 dolardı. 12 Ağustos 2021’de tüm zamanların en düşük seviyesi 0,02 dolardı . CoinMarketCap’e göre MMM fiyatı 0,02128 dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 128.559 dolar, yazarken. 

MultiMillion (MMM) Fiyat Tablosu (Kaynak: CoinMarketCap )

MultiMillion’un popülaritesi arttıkça, bir kripto biçimi olarak kullanım ve kabul de katlanarak artıyor. Bu sayede MMM’nin değeri de artıyor. Özellikle, MMM harika fiyat hareketleri kaydetti ve son 7 günde %110’un üzerinde çekiş kazandı. Proje 18 Temmuz 2021’de başladı ve daha sonra CoinGecko ve CoinMarketCap’te listelendi. Özellikle toplam madeni para, 21.000.000 olan Bitcoin’in neredeyse yarısıdır , bu nedenle fiyat ve benimseme olasılığı çok büyüktür. Ayrıca, MMM tokeni Bilaxy borsasında da listelenmiştir . Ancak, neredeyse yarım milyon piyasa değeri, bunu önümüzdeki günlerde iyi bir yatırım getirisi ile iyi bir yatırım haline getiriyor. 

MultiMillion Token Online nasıl ve nereden satın alınır?

Kripto kullanıcıları, MultiMillion jetonunu nereden ve nasıl satın alacaklarını merak ediyor olabilir. Tokenin nasıl satın alınacağını, yöntemlerini görelim. 

Uniswap uygulaması, MultiMillion jetonları satın almak için en iyi yerlerden biridir. Kullanıcılar bir hesap açabilir ve ihtiyaç duydukları MMM jeton miktarını satın almak için para yatırabilirler. Ayrıca, fiyat hareketi cüzdanda güncellenir. 

Hızlı Başlangıç ​​Kılavuzu

Aşağıda, bir MultiMillion Token satın almak için bulabileceğiniz birkaç adım bulunmaktadır.

– Bir kripto cüzdanı oluşturun. Örneğin, kullanıcılar güvenli bir Metamask cüzdanı kullanarak bir cüzdan oluşturabilir.

– Metamask cüzdanınıza Ethereum (ETH) (veya USDC) gönderin. Kullanıcılar, doğrudan ya da benzeri diğer platformlar aracılığıyla Metamask üzerinde Ethereum (veya USDC) satın alabilirsiniz Coinbase ve sonra onların Metamask cüzdan gönderebilirsiniz.

– Uniswap’a bağlanın ve MultiMillion’a dönüştürün.

– Artık kullanıcılar Uniswap’ta MultiMillion için ticaret yapabilir.

MultiMillion (MMM) Fiyat Tahmini 2021

MultiMillion jetonu kripto pazarında yenidir , bu nedenle MMM jetonunun gelecekteki fiyatını tahmin etmek zordur. Bununla birlikte, kripto belirteci, kripto piyasası aracılığıyla daha da yüksek hareket etme umutlarını gösteriyor. Kullanıcılar yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapabilirler. 

Kullanıcılar, MultiMillion Token satın alarak, bir menkul kıymet veya yatırım sözleşmesi satın almadıklarını kabul eder. Ayrıca ekibi zararsız tutmayı ve maruz kalabilecekleri herhangi bir kayıp veya vergiden sorumlu tutmamayı da kabul ederler. MultiMillion, topluluk tarafından yönlendirilen bir DeFi Ekosistemi olmasına ve kayıtlı bir kripto varlığı olmamasına rağmen, kullanıcılar herhangi bir satın alma işlemi gerçekleştirmeden önce her zaman kullanıcıların yerel yasalara ve düzenlemelere uygun olduğundan emin olun. Kripto para birimleri yasal ödeme aracı değildir ve yatırım değildir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Çözüm

MultiMillion Token’ın 2021’de önünde parlak bir geleceği var. MMM ekosisteminde ve genel kripto pazarında devam eden gelişmelerle birlikte, MMM’nin yeni zirvelere ulaştığını görebiliriz.

Yatırımcılar, Bitcoin ve Ethereum gibi ana akım kripto para birimleri ile birlikte 2021’de MMM’nin iyi bir yatırım olduğuna karar verirse, MMM’nin fiyatı büyük boyutlara ulaşabilir.

SSS

MultiMillion (MMM) Simgesi nedir?

MMM, ETH blok zincirinde dünya çapında milyonlarca bilgisayar tarafından güvence altına alınan merkezi olmayan bir para birimidir . Ek olarak, MultiMillion hem bir değer deposu hem de bir işlem aracı olarak kullanılabilir.

Bugün Bir MultiMillion (MMM) Almalı mısınız?

Kullanıcılar bu yeni kripto para biriminin sahiplerinin bir parçası olmak istiyorlarsa, kullanıcıların MultiMillion (MMM) jetonunu satın almaları gerekiyor. Son fiyat hareketlerinden büyük beklentiler gösterdi ve iyi bir yatırım fırsatı sunabilir. Kripto tokeni hala yeni aşamalarda, gelecekte her şey olabilir.

Piyasa Katılımcıları Satın Alıyor mu?

Al-sat eylemleri genellikle belirli bir fiyat eğiliminin aynı yolda devam edip edemeyeceğine dair bir fikir verir. İlginç bir şekilde, bu yazının yazıldığı sırada kümülatif satış emirleri, genel olarak alış emirlerinin sayısını aştı. Bu, esasen, piyasa katılımcılarının bu aşamada karlarını rezerve ettikleri ve nakde çevirdikleri anlamına gelir.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan.com

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık