Joe Parys’e Göre 2022’De 3 Milyon Kazanacak 3 Kripto Para

Altcoin-Daily-ye-Göre-Büyük-Kazançlar-Elde-Etmek-Için-Tutulacak-En-Iyi-3-Kripto-Projesi

Kripto para piyasasının geri kalanı mücadele ederken, çok satan bir çevrimiçi eğitmen olan Joe Parys, yeniden yeşile dönen 3 jeton ortaya çıkardı ve bir yeni jeton henüz piyasaya bile çıkmadı ve size ilk girme şansı verdi.

MetaVPad (METAV)

Joe’nun bahsettiği ilk altcoin MetaVPad. MetaVPad, Metaverse projeleri için yakında çıkacak bir zincirler arası fırlatma rampası. Yeni nesil internetin omurgasını oluşturacak protokollere, ürünlere ve hizmetlere erişimi demokratikleştirmeyi ve kullanıcıların bu umut verici yeni ortamda en eski öncüler ve öncüler arasında yer almalarını sağlamayı hedefliyor.

İster yeni sanal dünyalar, birlikte çalışabilirlik protokolleri, dijital kimlik çözümleri, kalıcı dijital avatarlar, oyunlaştırılmış DeFi protokolleri, Web3 teknolojileri veya tamamen kullanıma hazır başka bir şey olsun, MetaVPad ihtiyaç duydukları kaynaklarla yüksek kaliteli Metaverse merkezli projeler sağlamak için burada. gelişmek için.

#MetaVPad STAKING ŞİMDİ CANLI!

MEVCUT APY: %382.44

Sadece iki saat içinde 3000’den fazla stake edenimiz ve 47 milyonun üzerinde #MetaVPad stake edilenimiz var !

İlk ödüller ödendi ve yansıtıldı!
İlk IDO kilitlendi!

Bir seviye kap ve #MetaVerse’e girme fırsatını kaçırma ! pic.twitter.com/JCSKG4GeUe

— MetaVPad (@MetaVPad) 20 Aralık 2021

MetaVPad, kripto para biriminin başında bir numara ve 2022’de büyümek için büyük bir potansiyele sahip. Bu yüzden MetaVPad, Joe’nun listesinin başında.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

HEX

Joe’nun en iyi listesine koyduğu bir sonraki altcoin HEX. HEX PAZARLARI YILLIK ORTALAMA %40 FAİZ. Yüksek Faizli İlk Blockchain Sertifikası, Minimum ve Merkezi Olmayan Tasarım Şu ana kadar 200.000’den fazla cüzdan HEX’e sahip.

Richard Heart, daha düşük ücretlerle yeni bir ETH çatalı yapıyor!” “Yatırımcılığın Geleceği Burada. Mevduat Sertifikaları (CD’ler), bankalar tarafından yönetilen yaygın yatırım araçlarıdır. CD’ler dünya çapında yüz milyonlarca insan tarafından kullanılıyor ve trilyonlarca dolar değerinde bir pazar yaratıyor.

HEX artık Coinbase’de listeleniyor. HEX’in fiyatı düşüyor, ancak kriptonun anahtarı nedeniyle: düşük al, yüksek sat. HEX, gelecekte yükselmek için yeterli potansiyele sahiptir.

VLAUNCH (VPAD)

Son aday VLaunch. VLaunch, blockchain alanındaki en önde gelen düşünce liderleri tarafından desteklenen türünün ilk çok zincirli fırlatma rampası. VLaunch, sektördeki 180’den fazla etkileyici kişiyle aktif olarak etkileşim kurarak, yaklaşan lansman projeleri ve topluluk için değer yaratmaya odaklanmıştır.

Multichain – VLaunch’ın ana ayırt edici özelliklerinden biri, belirli bir blok zinciri ile sınırlı olmamasıdır. Üstelik bu projenin arkasında çok sayıda influencer var ve çoğunun çok sayıda abonesi var. Bu, VLaunch’ı büyük bir yükseliş yapacak. Joe, “VLauch’un patlamaya hazır olduğuna inanıyorum,” diye temin etti.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık