FLOKI Fiyat Analizi: FLOKI Geri Çekilme Aşaması Sona Erdi mi

floki-bitcoingazete-com

FLOKI tokenindeki düzeltme aşaması , yatırımcıları tarafından beklenenden daha sert düştü. Bu geri çekilmeyle birlikte fiyat, 0,786 FIB seviyesinin zayıf ama geçerli desteğine düştü. Şimdilik, fiyat bu seviyeden etkileyici bir toparlanma gösterdi ve şu anda 0,000213 ABD doları direncini yeniden test ediyor. FLOKI hayranları için harika bir haber, bugün saat 16:40 UTC’de FLOKI’nin Burj Khalifa’da büyük bir sergisi olacak;  

  • FLOKI fiyatı 0.786 FIB seviyesinden sıçradı
  • FLOKI günlük RSI çizgisi tarafsız bölgenin üzerine çıkıyor
  • FLOKI tokenindeki gün içi işlem hacmi 46.4 Milyon Dolardır, bu da %4.5’lik bir kayıp anlamına gelir.
Kaynak- Tradingview tarafından FLOKI/USD grafiği

Floki belirteç yatırımcılar Kasım ay neredeyse simge Ekim ayında yapılan tüm kazanımlar yutan bu son iki ay içinde bir roller coaster binmek vardı. Bu uzatılmış düzeltme aşaması, token fiyatını 0,786 Fibonacci seviyesine düşürdü ve token sonunda bir toparlanma aşaması başlatmak için iyi bir satın alma baskısı elde etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önemli EMA’lara (20, 50, 100) göre, bu EMA çizgilerinin üzerindeki token fiyat ticareti, 12 saatlik zaman çizelgesi grafiğinde yükseliş eğilimini koruyor. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi(63), değerinde benzer bir artışla yeni ralliyi destekliyor.

FLOKI/USD 4 saatlik Zaman Çerçevesi Tablosu

Kaynak- Tradingview tarafından FLOKI/USD grafiği

Alt destek 0.786 FIB’den sıçradıktan sonra, FLOKI tokeni grafiğinde V şeklinde etkileyici bir toparlanma sergiledi ve geçen haftaya göre %80 kazandı. Şu an için fiyat 0,22 dolarlık çok önemli bir direnç seviyesinde dalgalanıyor ve bir yükseliş kırılması hedefliyor. 

Fiyat bu dirençten uygun bir çıkış sağlamayı başarırsa, kripto tüccarı 0,0028 ABD doları için mükemmel bir fırsat yakalayabilir. Ancak, bu tüccarlar yeni bir uzun pozisyon açıyorlarsa yine de risk yönetimi stratejilerini takip etmelidirler.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : coingape

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık