Ethereum Fiyat Analizi : ETH 3.300 doları kırmaya çalışıyor, bir sonraki aşamada 3.600 doları hedefliyor mu?

ethereum analiz
  • Ethereum fiyat analizi bugün için yükseliş eğiliminde.
  • Ethereum bir gecede ralli yaptı.
  • ETH/USD 3.300 doları kırmaya hazır.

Boğalar piyasa fiyatını bir gecede 3.300 dolarlık dirence geri ittiğinden, Ethereum fiyat analizi bugün için yükseliş gösteriyor ve boğalar başka bir kırılma girişiminde bulunuyor. Dün yeni bir en düşük seviyenin belirlendiğini göz önünde bulundurursak, ETH/USD’nin nihayet yükselmesini ve nihayet bu hafta daha yüksek seviyelere ulaşmasını bekliyoruz.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde yükseliş momentumu ile işlem gördü. Bitcoin neredeyse yüzde 3, Ethereum ise yüzde 3,23 arttı. Binance Coin (BNB) , yüzde 9’luk bir kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum daha düşük bir seviyeye geldi, tekrar 3.300 dolara yükseldi

ETH/USD, 3.142.01$ – 3.362.83$ aralığında işlem gördü ve son 24 saatte orta düzeyde bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi düne göre yüzde 26.63 artarak 19.87 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 392 milyar dolar civarında ve bu da yüzde 18,13’lük bir piyasa hakimiyeti ile sonuçlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH bugün 3.300 doları kırmaya mı hazırlanıyor?

4 saatlik grafikte, Ethereum fiyatının bir gecede bir ralliden sonra tekrar 3.300 dolarlık direnci kırmaya çalıştığını görebiliriz.

ETH/USD 4 saatlik grafik. Kaynak: TradingView

Ethereum fiyatı, yaklaşık 1.725 dolarlık yeni bir düşük seviye belirledikten sonra geçen ay yüzde 90’dan fazla arttı. Direnç nihayet bu ayın başlarında 3.300 doların altında bulundu ve ETH/USD birkaç kez tekrar test etti.

Bu, 2,950 dolarlık işaretin destek olarak yeniden test edilmesiyle bir haftadan uzun süren bir konsolidasyonla sonuçlandı. Hafta sonu boğalar, dün geç saatlerde biraz daha yüksek bir düşük set ile ETH’yi 3.300 $ işaretine geri itti ve boğaların nihayet direncin üzerine çıkmaya hazırlandıklarını gösteriyor.

Bu Ethereum fiyat hareketi bugün 3.300 doların üzerinde kısa bir hareketle sonuçlandı ve boğalar şu anda yeni zirveleri test ediyor. Genel olarak, ETH/USD bugün yükselmeye devam etmeli ve sonunda net bir yüksek seviye belirlemeli ve bu haftanın ilerleyen saatlerinde daha fazla yükselişe yol açmalı.

Ethereum Fiyat Analizi: Sonuç 

Ethereum fiyat analizi, dün 3.100 $ işaretinin üzerine daha yüksek bir düşük ayarladıktan sonra piyasa bir gecede ralli yaptığı için bugün için yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ETH/USD’nin bugün daha sonra yükselmeye devam etmesini ve 3.300 $ işaretini kırmasını bekliyoruz.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan.com

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık