Ethereum fiyat analizi: ETH 3.200 doların altında zirve yapıyor, başka bir düşük dalga daha mı başlıyor?

Ethereum-Fiyat-Analizi-Temel-Destekle-Karşılaşan-ETH
  • Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor.
  • ETH/USD dün 3.200$’da direnç buldu.
  • Satış baskısı son saatlerde geri döndü.

Ethereum fiyat analizi, bugün 3.200 dolarlık direncin daha düşük bir zirve oluşturduğunu gördüğümüz için düşüş gösteriyor. Son saatlerde ETH/USD düşmeye başladı ve muhtemelen başka bir büyük düşüşe yol açtı.

Son 24 saatte Ethereum fiyat hareketi: Ethereum 3.200 dolarda direnç buldu

ETH/USD 3.060.26 – 3.185.52 $ aralığında işlem gördü ve son 24 saatte ılımlı bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 16,27 azalarak 12 milyar dolar oldu. Bu arada, toplam piyasa değeri 367,15 milyar dolar civarında işlem görüyor ve bu da yüzde 18,73’lük bir hakimiyet sağlıyor.

ETH/USD 4 saatlik grafik: ETH, sıradaki 2.800 doları hedefliyor mu?

4 saatlik grafikte, Ethereum fiyatının düşmeye başladığını ve muhtemelen önümüzdeki 24 saat içinde daha da aşağı yönlü testlere yol açtığını görebiliriz.

Ethereum fiyatı geçen hafta güçlü bir büyük dalgalanma gördü. Birkaç günlük son yükselişin ardından, 10 Şubat’ta 3.300$’da yeni bir zirveye ulaşıldı.

Oradan, ETH/USD düşüşü reddetti ve 2.850 dolara sağlam bir geri çekilme kaydetti. Önümüzdeki günlerde konsolidasyon izledi ve sonunda ETH’yi 2.950 dolarlık direncin üzerine çıkardı ve yaklaşmakta olan bir yükselişin sinyalini verdi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Dün erken saatlerde yükseliş başladı ve yaklaşık yüzde 12 kazanç sağladı. Sonunda, Ethereum fiyat hareketi 3.200 $ ‘da zirve yaptı, bu da öncekine kıyasla 3.300 $’ dan net bir düşük zirve ayarlandığı anlamına geliyor.

Bu nedenle, genel piyasa yapısı yeniden düşüş eğilimine girdi. ETH/USD’nin önümüzdeki günlerde daha da düşmesini ve Şubat başında görülen keskin ralliyi daha da geri çekmek için başka bir düşük dip ayarlamasını bekliyoruz.

Ethereum fiyat analizi: Sonuç 

Son 24 saatte 3.200 dolarlık direncin altında net bir pivot gördüğümüz için Ethereum fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen ETH/USD şimdi başka bir güçlü dalgayı düşürmeye ve daha fazla destek seviyelerini test etmeye hazır.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık