Ethereum 2.0, ETH Fiyatlarını 10 bin Doları Geçecek mi?

Ethereum-Fiyat-Düşüşü-Küçük-Cüzdan-Sahiplerini-Caydırmıyor-bitcoingazete-com

Yaygın olarak beklenen Ethereum 2.0 yükseltmesi veya “Birleştirme”, uygulamadan önce bile Ethereum Token için bir miktar yükseliş hissi yaratıyor. Uzmanlar, bu güncellemenin ETH’yi 10.000 $ fiyat etiketine doğru başlatacağını öne sürdüler. Dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi, son 30 günde %23’ün üzerinde bir artış gördü.

Kripto analistleri ETH’nin 10 bin doları geçmesini bekliyor

Kripto meraklısı Lark Davis, Ethereum 2.0’ın ETH’yi 10 bin dolarlık fiyat seviyesine götürecek katalizör olacağını kanıtlayacağını öne sürdü.

Son zamanlarda, milyarder Mark Cuban, yaklaşmakta olan yükseltme konusunda “çok iyimser” olduğunu söyledi.

Daha önce, BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes , ETH’nin yıl sonuna kadar 10.000 dolarlık fiyat işaretini geçeceğini tahmin etmişti. Hayes, hisse kanıtına (PoS) geçişle birlikte ağın bir tahvil gibi davranacağını söyledi. Ancak Hayes, Bitcoin’in (BTC) temelde hiçbir şey getirmeyen saf para olduğunu da ekledi.

BitMEX’in kurucu ortağı, 2022 tahsisini %75 ETH ve %25 BTC olarak hedeflediğini belirtti. Bu arada, önceki tahsisi bu yılın başında %50 BTC ve %50 ETH olarak belirlendi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

ETH son 30 günde %23 arttı

Uzun zamandır beklenen güncelleme, Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini ve güvenliğini altyapı değişiklikleri yoluyla yükseltmeyi amaçlayacak olan lansmanına yaklaşıyor. Bu yükseltmenin ana noktası, bir iş kanıtı (PoW) konsensüs mekanizmasından bir hisse kanıtı (PoS) modeline geçmek olacaktır. Yükseltmenin ayrıca ETH’nin enerji tüketimini %99’a kadar azaltması bekleniyor.

Ethereum tokeni, son 30 günde %23’ün üzerinde bir kazanç kaydetti. Nispeten, Bitcoin aynı zaman diliminde sadece %9 arttı. ETH, basın zamanında ortalama 3.222 $ fiyatla işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, dünyanın en büyük ikinci kripto para biriminin toplam piyasa değeri 386,8 Milyar Doların üzerinde.

ETH’ye olan ilgi diğer altcoinlere de sıçradı ve Solana (SOL) ve Cardano (ADA) gibi PoS tokenlerinin fiyatlarından da faydalandı.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : coingape

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık