En İyi Analist, Bitcoin’in Enflasyon Riskinden Korunması Olarak Altın ve Gayrimenkulü Aştığını Söyledi – İşte Nedeni

Bitcoin-enflasyona-çözüm-mü-kripto-efsaneleri-buna-inanıyor

Popüler bir kripto analisti, Bitcoin’in (BTC) altın ve gayrimenkulden daha iyi bir enflasyon koruması haline geldiğini söylüyor.

Benjamin Cowen’in YouTube kanalıyla ilgili yeni bir tartışmada, InvestAnswers sunucusu, ortalama insanların giderek artan bir şekilde enflasyonun farkına vardığını ve geleneksel varlıkların sorunu her zaman çözemeyeceğini açıklıyor.

“Çit nedir? Üç seçenek: birincisi, gayrimenkulün tamamı nakit alıcıları [çünkü] piyasadan fiyatlandırılırsınız.  İkincisi, bu altın, ancak %20 satın alma gücü düşüşüyle, altın yılda %20 artmıyor. Bundan çok daha fazla alfaya sahip bir şeye ihtiyacınız var.”

Analist, bankada para tutmanın, sermayelerini korumak isteyen zengin insanlar için de işe yaramadığını söylüyor. Boşluğun, Bitcoin’in enflasyondan korunma olarak anlatısının hüküm sürdüğü yer olduğunu söylüyor. 

“Çok parası olan insanların şu anda gerçekten o çiti aradıklarına dair birçok rapor duyuyorum. Bir banka hesabındaki net değerlerinin üçte biri üzerinde oturuyorlar. Ayda %2 değer kaybediyorlar. Hesapları yapmışlar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Yani bankada 5 milyon dolarınız var, %2 kaybediyorsunuz. Bir sürü AirBnB gibiler. 

Bu matematiği kafalarında yapıyorlar. ‘Bunu hızlı bir şekilde düzeltmemiz gerekiyor’ diyorlar ve hepsi zaten hisse senetleriyle, hepsi gayrimenkulle ilgileniyorlar, ancak nakit bakiyeleriyle ne yapıyorlar? O pazar geldiğinde, orada olmak için sadece anlatıya ihtiyacımız var. 

Anlatım işe yaramadı çünkü rakamlar işe yaramadı çünkü fiyat biraz manipüle edildi, bastırıldı, ama bana kalırsa, bu gezegende tek bir sabit varlık var ve ben baktım ve o da şu: Bitcoin.”

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : dailyhodl

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık