Dört Radar Altı Altcoin, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Yanal Ticaret Yaparken Sadece Yedi Gün İçinde Yüzde 113 veya Daha Fazla Patladı

Analist -ay-Freed-6-Kat-Potansiyele-Sahip-1-Doların-Altında-4-Altcoin-Belirledi

Dört düşük değerli altcoin patlıyor ve bu hafta büyük kripto varlıkları Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) konsolide etmeye devam ettikçe büyük kazançlar elde ediyor.

Bu haftanın en popüler altcoinlerinden biri, topluluğun ilk takas edilemez token (NFT) pazarı LookRare’in belirteci olan LOOKS’tur .

LOOKS’un 627 milyon doların üzerinde bir piyasa değeri var ve yedi günün en düşük seviyesi 1,75 dolardan 4,95 dolara yükseldi ve sadece bir haftada %180’lik kazanç sağladı.

LOOKS o zamandan beri geri çekildi ve şu anda 4,59 dolardan el değiştiriyor.

Sıradaki, topluluk merkezli ödeme sistemi Fuse Network’ün birincil simgesi olan FUSE . Son yedi gün içinde FUSE, %124’ün üzerinde 0,83 dolardan düşük bir seviyeden tüm zamanların en yüksek seviyesi 1,86 dolara yükseldi.

FUSE rekor seviyesinden geri çekildi ve şimdi 1,52 dolar değerinde.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bu hafta sağlam bir performans sergileyen bir başka altcoin, Anyswap merkezi olmayan zincirler arası protokolünün yönetim belirteci olan ANY. 502 milyon dolarlık piyasa değerine sahip dijital varlık, haftalık en düşük seviye olan 15.28 dolardan 33.27 dolara fırladı ve %117’lik bir ralli için iyi.

ANY kazancının bir kısmından vazgeçti ve şu anda 27.32 dolardan işlem görüyor.

Listedeki son madeni para, Fantom tabanlı otomatik piyasa yapıcının ve merkezi olmayan borsa SpookySwap’ın yönetim belirteci olan BOO’dur. BOO, bu hafta 18.59$’dan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 39.73$’a yükselerek %113 kazanç kaydetti.

BOO ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesinden düzeltme yaptı ve yazı yazılırken 32.91 dolardan işlem gördü.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : dailyhodl

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık