Cosmos fiyat analizi: ATOM fiyatı, boğalar liderlik etmeye devam ettikçe 34.6 dolara yükseldi

Cosmos-fiyat-analizi-ATOM-USD-36-direncini-kıracak-mı
  • Cosmos fiyat analizi yükseliş momentumunu gösteriyor.
  • Direnç 34,6 dolar seviyesinde bulunuyor.
  • ATOM/USD desteği 32,1 dolardır.

Cosmos fiyat analizi , boğaların başarılı bir şekilde liderliğini sürdürdüğünü ve 21 Şubat’tan sonra yukarı yönlü bir trend çizgisi oluşturduğunu gösteriyor. Fiyat yükseliyor ve 34.6 $ direncini aşmayı planlıyor. Son yükseliş trendi, geçen hafta boyunca oldukça cesaret verici oldu, kripto para birimi önemli ölçüde toparlandı ve fiyat sonunda 34.1 $ ‘a ulaştı. Yükseliş momentumu kademeli olarak artıyor ve fiyat değerinde daha fazla iyileşme beklenebilir.

ATOM/USD 1 günlük fiyat tablosu: Fiyat 34.6 dolara yükseldikçe boğalar geri sıçradı

Bir günlük Cosmos fiyat analizi, fiyat değerinde önemli miktarda artış olduğu için kripto para birimi için olumlu gidiyor. Fiyat şimdi 34 $ seviyesini aştı ve bir sonraki dirence doğru 34.6 $ ‘a doğru ilerlerken daha yüksek bir seviyeye yerleşmeyi hedefliyor. ATOM/USD yazı yazılırken 34.1$’dan işlem görüyor ve son 24 saatte yüzde 3.4 değer kazandı.

ATOM/USD 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak:  TradingView

Bu arada, 1 günlük grafik için hareketli ortalama (MA), geçen hafta da yükseliş aktivitesi olduğu için 30,2 dolarda. Aynı zamanda, Bollinger bantları 1 günlük ATOM/USD fiyat tablosunda ortalama 28,2 dolar kazanıyor. Volatilite gün içinde artan yöne doğru seyrediyor ve Bollinger bant değerleri aşağıdaki işaretlerde yer alıyor; üst bant, fiyat seviyesinin hemen altında 34,1$’da, alt bant ise 22,2$’da. Gösterge tarafsız bölgenin üst yarısında işlem gördüğü için Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 62’dir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cosmos fiyat analizi: Son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik Cosmos fiyat analizi grafiği, boğaların son birkaç saat içinde biraz güç kazanmasıyla fiyatın bir kez daha yüksekten uçtuğunu gösteriyor. Mevcut ATOM/USD fiyatı 34.19$’a gidiyor ve daha da yüksek bir seviyeye ulaşması bekleniyor. Buna karşılık, 4 saatlik fiyat grafiği için hareketli ortalama 33 dolar seviyesinde. Boğalar, fiyat seviyelerini önemli ölçüde yükseltebildikleri için durumun avantajını elde ettiler.

ATOM/USD 4 saatlik fiyat tablosu. Kaynak:  TradingView

Bollinger bantları göstergesi bize aşağıdaki değerleri verir; üst değer, ATOM fiyat fonksiyonunun direncini temsil eden 34.3 $ ve alt değer desteği temsil eden 29.7 $’dır. RSI skoru, son yükseliş trendi nedeniyle son dört saat içinde de iyileşti ve aşırı alım bölgesinin sınırına yakın endeks 67’ye ulaştı.

Cosmos fiyat analizi sonucu

Cosmos fiyat analizi, boğalar daha geniş bir düşüş piyasasında liderliğini sürdürmeye çalışırken, ATOM/USD trendinin gün için yükselişte olduğunu gösteriyor. 34.1 $ pozisyonuna başarıyla ulaştığı için fiyat tekrar yükseldi. Destek 32 doların üzerinde kaldığı sürece yükseliş momentumunun gelecekte yoğunlaşması bekleniyor. ATOM'un önümüzdeki saatlerde 34.6 doları direnç olarak yeniden test etmesini bekliyoruz .

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık