Çok Büyük Fiyatlara Sahip Olmak İçin Büyük Hareketler Yapan En İyi 5 Kripto

Kripto-Analisti-Poppe-ye-göre-Bitcoin-Bull-Run-ın-Yeni-Aşaması-Başlarken-5-Altcoin-Toplanacak

Piyasada her gün birçok değişiklik oluyor. Bu alandaki en iyi projeleri gözden geçirelim ve büyük hamleler yapan beş kripto paraya, büyük haberlere, büyük ortaklıklara, büyük büyük fiyatlara sahip olmalarına yardımcı olan büyük entegrasyon projelerine göz atalım.

Polygon Web3 200M Girişimi

Reddit kurucu ortağı, web3 sosyal medyası için Polygon ile 200 milyon dolarlık bir girişim oluşturuyor. İnsanların çevrimiçi bağlantı kurmasının daha iyi yollarını keşfeden projeler, sosyal medya için web 3’e benzer Reddit 3 Twitter web 3’tür ve bu, her katman 2 ölçeklendirme çözümü Polygon’un üzerine inşa edilecektir.

Polygon, girişimin Ethereum üzerine inşa edilmiş bir katman 2 projesi olarak desteklediği altyapıyı sağlayacaktır. Polygon, ana ağla ilişkili ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi, daha büyük hacimli verileri daha hızlı işlemesine ve merkezi olmayan uygulamalar dApp’leri için popüler hale gelmesine yardımcı olmayı hedefliyor. Ekim ayı itibariyle, Polygon üzerinde 3.000’den fazla dApp oluşturuldu.

Ethereum Ölçeklendirme Çözümü Aztec 17 Milyon Dolar Artırdı

Ethereum ölçeklendirme çözümü Aztec, Ethereum ölçeklendirme çözümlerine akmak için 17 milyon dolarlık kurumsal para topladı. Aztec, özel erişim web 3 fonu sağlarken, Ethereum ücretlerini yüz kata kadar azaltabilen gizlilik mimarisi kullanılarak oluşturulmuş sıfır bilgili bir toplamadır. Dolayısıyla bu fon, seri fonlama turunun gelirleri için kullanılacak ve çeşitli amaçlarla kullanılması planlanıyor.

Chainlink için Büyük Hafta

Chainlink harika bir hafta daha geçiriyor. Üretimde Chainlink kullanan iki büyük merkezi finans platformu Kucoin ve Gemini ve Chainlink, bir NASDAQ konuşmasında ve Gardner raporunda yer aldı. Geçen gün, eski bir hava durumu sistemi olan Accu ağı, Chainlink düğümünü başlattı. Chainlink oracle’ları Harmony Protocol’de yaşıyor.

Her şey olurken , #Chainlink’in harika bir hafta daha geçirdiğini unutmayın :

– @AccuWeather kendi CL düğümünü başlattı
-Chainlink Oracles @harmonyprotocol’de canlı -Üretimde
CL kullanan iki büyük CeFi platformu @kucoincom ve @Gemini
-CL bir Nasdaq konuşma ve Gartner raporunda yer aldı

— ⬡ The_Crypto_Oracle ⬡ (@Crypto___Oracle) 17 Aralık 2021

Nexo, NFT Destekli Borç Verme Hizmetini Başlattı

Nexo, NFT destekli borç verme hizmetini başlattı, bu nedenle Nexo, NFT’ler tarafından desteklenen bir kredi hizmeti sunan ilk kripto kredi kuruluşudur. Kullanıcılar artık NFT’leri satmak zorunda değiller, onlara karşı ödünç alıyorlar. Bu proje tüm ivme ile oldukça ilginç. Kullanıcıların veya yaratıcıların daha fazla değer kazandığı web 3 sosyal medyasının geleceği, daha fazla kullanıcı hakkına sahip olabilir. Bu, Nexo’nun fiyatını artırabilecek ana akım projeye gerçekten giriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Solana Tabanlı Web3 Projesi – Vybit

Vybit, kullanıcıları ve yaratıcıları ürettikleri değer için ödüllendiren yeni ve geliştirilmiş bir sosyal medya kripto para ekosistemidir. Bu proje Solana ekosisteminde, yani bu sosyal medya.

Vybit, tüm kullanıcıların katılımlarına göre finansal olarak ödüllendirildiği kısa bir video sosyal medya uygulamasıdır. Ne kadar çok insan etkileşime girerse, gönderileri o kadar iyi olur, Vybit ile o kadar çok kazanırlar. Kullanıcılar, çekici içerik gönderdikleri ve tüm kullanıcılar için en kapsayıcı deneyimi oluşturmak üzere toplulukla etkileşime girdikleri için ödüllendirilir. Ödül, daha sonra yerel Solana jetonumuz VI için kullanılabilecek uygulama içi jetonların günlük dağıtımıdır.

Kullanıcılar titreşimler alacak, ardından titreşimleri geri çekebilir, titreşimlere yatırım yapabilir ve içeriği öne çıkarmak için titreşimleri kullanabilirler. Bu, trafiğinizi ve içeriğinizin görünürlüğünü artıracaktır.

Dünya badminton sıralamasında 10 numara olan Kim Astrup ve Anders Rasmussen’i Vybit ailesine elçi olarak davet etmekten mutluluk duyuyoruz. Vybit uygulamasında perde arkası içeriği ve badminton ipuçlarını paylaşacaklar, onları takip edin! $VI #Vybit #Solana #badminton pic.twitter.com/ZW1Ge1Nyjx

— Vybit (@vybit_app) 14 Aralık 2021

Vybet ailesinin elçileri olarak dünya badminton sıralamasında 10 numara olan Kim Astrup ve Anders Rasmussen, Vybit uygulamasında sahne arkası içeriği ve badminton ipuçlarını paylaşacaklar. Bu, şimdi yalnızca Vybit’te ve ayrıca Solana’da potansiyel bir büyüme sağlayacaktır.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık