Coinbase Pro Listeleri API3 (API3), Bluezelle (BLZ), Zincirsiz Gods (GODS), Immutable X (IMX), Measurable Data Token (MDT) Ve Ribbon Finance (RBN)

coinbase

ABD Coinbase Pro’daki en büyük kripto borsası  bugün API3 (API3), Bluezelle (BLZ), Gods Unchained (GODS), Immutable X (IMX), Measurable Data Token (MDT) ve Ribbon Finance (RBN) listelerini duyurdu . İşlem, likidite koşullarının karşılanması durumunda 9 Aralık Perşembe günü Pasifik Saati (PT) ile 9:00’da veya sonrasında başlayacaktır. Coinbase şu anda bu varlıkların yalnızca ERC-20 sürümünü desteklemektedir.

“Platformda yeterli API3, BLZ, GODS, IMX, MDT ve RBN arzı sağlandığında, API3-USD, API3-USDT, BLZ-USD, BLZ-USDT, GODS-USD, GODS-USDT, IMX ile işlem yapın. -USD, IMX-USDT, MDT-USD, MDT-USDT, RBN-USD ve RBN-USDT sipariş defterleri aşamalar halinde, yalnızca satış sonrası veya açık artırma modunda, ardından yalnızca sınırlı veya tam işlem modunda başlatılacaktır. Herhangi bir noktada yeni emir defterlerinden biri sağlıklı ve düzenli bir piyasa için değerlendirmemizi karşılamıyorsa, defteri daha uzun bir süre tek bir durumda tutabilir veya Ticaret Kurallarımıza göre ticareti askıya alabiliriz” dedi.

API3 (API3), geleneksel API’leri blok zinciri ekosistemine bağlamayı amaçlayan API3 projesine güç veren bir Ethereum belirtecidir. API3 belirteci, API3 DAO’yu (merkezi olmayan özerk kuruluş) yönetmek ve proje yükseltmelerini oylamak için kullanılır.

Bluzelle (BLZ), Bluzelle platformuna ve merkezi olmayan depolama ağına güç sağlayan simgedir. BLZ, ağın geleceğine ilişkin işlemler, depolama, bahis ve oylama için ödeme yapmak için kullanılabilir. Not: Coinbase şu anda yalnızca Ethereum blok zincirinde (ERC-20) çalışan BLZ’yi desteklemektedir.

Gods Unchained (GODS), blockchain tabanlı bir ticaret kartı oyunu olan Gods Unchained’e güç veren bir Ethereum belirtecidir. GODS, Gods Unchained içinde NFT’ler ve diğer dijital öğeler oluşturmak ve platformun geleceğine oy vermek için kullanılabilir.

Immutable X (IMX), neredeyse anında, sıfır gaz ücreti işlemlerini etkinleştirmeyi amaçlayan NFT’ler için bir ölçeklendirme çözümü olan Immutable X’e güç veren bir Ethereum belirtecidir. IMX, Immutable X üzerinde stake yapmak, protokolün geleceğine oy vermek ve işlem ücretlerini ödemek için kullanılabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Measurable Data Token (MDT), tüketici verilerini anonim olarak paylaşmak ve bunlardan para kazanmak için Measurable Data Token ekosistemine güç sağlayan bir Ethereum belirtecidir. MDT, verilerini paylaşan kullanıcılar ile verilere erişen işletmeler arasında bir değişim aracı olarak kullanılır.

Ribbon Finance (RBN), bir portföyün risk-getiri profilini iyileştirmek için seçenekleri, vadeli işlemleri ve sabit geliri birleştirerek getiri elde etmek üzere tasarlanmış merkezi olmayan bir finans protokolü olan Ribbon Finance’i yöneten bir Ethereum belirtecidir. RBN, protokolün yönetim belirtecidir ve platformun geleceğini önermek ve oylamak için kullanılabilir.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık