CNBC: Kripto borsası FTX, ayı piyasası korkularına rağmen 32 milyar dolarlık değere ulaştı

FTX-Tokenize-Hisse-Senetlerine-Geçiş-Yaparak-Binance'in-Liderliğini-Takip-Ediyor

Piyasanın mevcut düşüş aşaması geçicidir ve bunun kanıtı, gelişen Cryptocurrency değişimi Kripto borsası FTX’in 32 milyar dolarlık bir değere ulaştırdı. 

FTX, Pazartesi günü açıklanan yeni bir finansman turunda değerlemesinin 32 milyar dolara yükseldiğini gördü. 

Bir  CNBC raporuna göre, Pazartesi günü şirket, C Serisi finansman turunda 400 milyon dolar topladığını söyledi – son dokuz ayda üçüncü.

FTX’in CEO’su ve kurucu ortağı Sam Bankman-Fried, CNBC’ye verdiği bir röportajda, “Bence uzun vadeli bir kripto kışına girmiyoruz”  dedi. pazarlar. Ancak piyasaları daha genel olarak hareket ettiriyor.”

FTX, Singapurlu devlet yatırımcısı Temasek, SoftBank’ın Vision Fund 2’si ve Tiger Global dahil olmak üzere tüm yatırımcıların fon toplama için gemiye atladığını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

El Salvador Başkanı BTC fiyatlarında büyük artış

El Salvador Başkanı Nayib Bukele, BTC değerlerinde büyük bir fiyat artışı öngördü ve mantığı da kusursuz. Dünya çapında 50 milyoner var ve her biri sadece bir BTC’ye sahip olmaya karar verirse, arz umutsuzca kısa. Etrafında sadece 21 milyon BTC.

Bu nedenle, basit arz ve talep oranını alırsak, fiyat artışı kaçınılmazdır.
El Salvador, potansiyeli fark eden ilk ülkeydi; ve BTC’yi yasal bir ihale olarak kabul eden tek ülkedir.

Buna ek olarak El Salvador, BTC madencileri için kırmızı halıyı serdi ve madencilerden BTC madenciliği için temiz ve yeşil olan bol jeotermal enerji kaynaklarından yararlanmalarını istedi.

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : coingape

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık