Bitcoin, Ethereum, Binance, Solana Fiyat Analizi

Macro-Guru-Raoul-Pal-a-Göre-Bu-Bitcoin-Ethereum-ve-Solana-Fiyat-Tahmin-Tabloları
  • Küresel kripto piyasa değeri dünden bu yana %0,21 artarak 2,64 trilyon dolara çıktı.
  • Bitcoin fiyatları 58 bin dolarda sabit kalıyor.
  • Ethereum ve Binance’in değeri dünden bu yana %1,54 ve %1,77 arttı.
  • Solana, son gün içinde %6,90 kazanç kaydetti.

Son gün, küresel piyasa değeri geçen haftanın en yüksek seviyesi olan 2,63T$’dan rekorunu aştı ve yeni ayın başlangıcından itibaren sağdan başlayarak 2,65T$’lık artışa ulaştı. 

Yatırımcılar, kripto piyasasının ilerleyeceğini bilmek isteyen herkesi koltuğunun kenarında tutan bir önceki ayın olağanüstü dalgalanmalarından sonra bu ayın bize neler sunacağını tahmin ediyor. Her yatırımcı, gelecekte önemli ölçüde daha yüksek bir fiyata satmak için kripto jetonlarının başarısıyla ilgilenir.

Bu, kripto para piyasasını son derece rekabetçi kılıyor, çünkü insanlar kendi tokenleri için kök salıyor ve başarılarının uzun vadede onlara daha fazla para kazandıracağını umuyor. Bu, başlı başına kripto pazarının konusuydu ve kripto pazarı 2009’da ilk ortaya çıktığında amaçlandığı gibi yatırımcıları ayak parmaklarında tuttu.

Bitcoin, büyüme hamlesi yapacak mı?

Piyasaya sürülmesinden ve popülaritesinin artmasından bu yana dünya,  Bitcoin’in yıllar içindeki  ilerlemesini  yakından takip etti . Şimdi, 2021’e son veren son aya girerken, riskler hiç olmadığı kadar yüksek. 

Bitcoin üzerindeki baskı her zamankinden daha güçlü; Bunun nedeni, herkesin yeni yıla son birkaç haftadır gözlemlediğimiz duraklamadan daha doğru değer artışları yolunda başlamayı ummasıdır. Bir kripto tokeninin yılı bitirme şekli, gelecek yıl için başarısı için hayati önem taşıyor, bu nedenle beklentiler sürekli olarak yukarı doğru uçuyor.

Kaynak: CoinMarketCap

Bitcoin’in geleceği için planlanan bir değer artışı varsa, mümkün olan en iyi sonucu elde etmek için hamlesini bir an önce yapmak iyi olacaktır. Şu anda, geçen gün 56 bin dolar ile 58 bin dolar arasında artışlar ve düşüşler görüyor. 

Şu anda 57.300$ değerinde, piyasa değeri 1.076T$’a ve ticaret hacmi 36.55B$’a yükselen orta yolda duruyor.

ETH ve BNB yıl sonuna kadar rekor kıracak mı?

Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB), piyasa değerine göre ikinci ve üçüncü en büyük kripto para birimleri için Bitcoin’i takip ederek kripto pazarına yabancı değil. Birçok yatırımcı, yolculukları boyunca yüksek ilerlemeler gördükleri için kripto piyasasının bu iki favorisi için kök salıyor.

Kaynak: CoinMarketCap

Ethereum’un kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi, Kasım ayının başında 4.8 bin dolardı. Yatırımcılar, fiyatının bir kez daha ne kadar arttığını göz önünde bulundurarak, Ethereum’un yıl sonuna kadar bu rekoru kırabileceğini öne sürüyorlar. 

Şimdi, son gün %1.89’luk giriş gördükten sonra 4.715 $ fiyat seviyesinde oturuyor, piyasa değeri 553.72 milyar dolardan yükseliyor ve günlük 29.47 milyar dolardan işlem görüyor.

Kaynak: CoinMarketCap

Binance , etkisini kripto piyasasına da yayıyor; BNB’nin kaydedilen en yüksek değeri Mayıs 2021’in başında 675 dolar civarındaydı. Bugün, 642 dolarlık bir fiyat değerine ulaştığı için fiyatı %2,35’lik makul bir artış gösterdi. Yatırımcılar, BNB’nin yıl sonuna kadar geliştiğini ve yıl ortasındaki en yüksek seviyesini geçmesini umuyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

SOL’de bizim için ne var?

İken Solana (SOL) Kasım ayının sonunda 185 $ olarak düşük gibi görerek, en iyi son bir ay sahne olmamıştır yeni ay başlar başlamaz, artık giderek uygun ve pozitif bakış kendisini yükseltti. 

Yatırımcılar, Solana’nın DeFi çözümleri sayesinde SOL’un harika şeyler başarma potansiyeline sahip olduğunu söylüyor . Solana’nın aklını toplaması, her zamankinden daha güçlü geri dönmesi ve yeni yıla doğru şekilde başlaması için bir ay uzun bir süre.

Kaynak: CoinMarketCap

SOL, bugün %6.33’lük bir giriş gördükten sonra şu anda 222.75$’da duruyor. %57,54 gibi büyük bir giriş gören ticaret hacmi günde 3,39 Milyar $’a yükseldi ve 68,30 Milyar $’lık %6,99 piyasa değeri artışına katkıda bulundu.

Aralık için ne bekleniyor?

2021’in son ayına başlarken, yatırımcıların büyük umutları, 31 gün aralığında, yıl boyunca gördüğümüz düşüş eğilimindeki kripto koşularını telafi etmek için yüksek fiyatlar ve girişler görebilecek.

Bu arada, GREAT SHIB Burn’de aşağıdakileri fark ettiniz mi?

Yanan madeni paralar ne anlama gelebilir? ETH için yeni yakma mekanizması , ağın enflasyon oranını düşüren  bir deflasyon aracı olarak oldukça etkili oldu  . Ancak SHIB için 500 trilyonun %99’unu yakmak hala yeterli değil. Matematiği yaparsanız, hala 5 trilyon jetonunuz kalır. Yıl sonuna kadar zengin olacağınızı düşünmeyi bırakın; yıllar alacak. 

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık