Bitcoin, 200 Günlük MA’yı Geri Almazsa 28 bin dolara Düşebilir

5
  • Bitcoin şu anda simetrik bir üçgenden çıktıktan sonra 40 bin dolarlık direnç alanını vuruyor
  • Bitcoin henüz 200 günlük hareketli ortalamayı destek olarak geri almadı
  • Bu önemli MA’yı yeniden test etmemek, 28 bin dolara düşüşle sonuçlanabilir.
  • Bitcoin, daha yüksek bir kırılma veya daha düşük seviyelere kırılma olasılığı eşit olan bir bükülme noktasında

Son birkaç saat içinde Bitcoin, 39.476 dolarlık yerel bir yüksek seviye ve 40 bin dolarlık direnç seviyesinin birkaç dolar gerisinde kalmak için 37.100 dolarlık fiyat alanından sıçradı. Bu hamle ile Bitcoin, son birkaç haftadaki satış faaliyetinin bir sonucu olarak oluşan ve 30 bin dolarda yerel bir dip ile sonuçlanan simetrik bir üçgenden çıkmayı başardı .

Bitcoin’in 200 Günlük MA’yı Yeniden Test Etmesi Gerekiyor veya Riskin 28k Dolara Düşmesi Gerekiyor

Yakın tarihli bir Twitter yorumunda , Bitcoin ve kripto analisti MagicPoopCannon, yukarıda bahsedilen simetrik üçgenden bir kopuşun nihayetinde BTC’nin son üç haftadır zor olan 200 günlük çok önemli hareketli ortalamayı yeniden test etmesine yol açabileceğine dikkat çekti.

Ayrıca BTC’nin bu hareketli ortalamayı geri kazanamamasının simetrik üçgenin bozulmasına neden olacağı ve böylece Bitcoin’i 28 bin dolara göndereceği konusunda uyardı .

Magic’in Bitcoin analizi, mevcut BTC simetrik üçgenini göstermek için paylaştığı bir grafikle birlikte aşağıda bulunabilir.

BTC simetrik bir üçgenin tepesini test ediyor. Bir kopuş, 200 günlük hareketli ortalamayı yeniden test etmek için bir ralli üretmelidir. Bir başarısızlık, muhtemelen üçgenin bozulmasıyla sonuçlanacak ve BTC’yi 28.000 doların hemen altında %61.8’lik geri çekilmeye doğru gönderecek.

Kaynak: en.ethereumworldnews.com

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık