Analist Jay Freed, Şimdi Yatırım Yapmak Için En Iyi Metaverse Altcoinlerini Açıkladı

Analist-Jay-Freed-Şimdi-Yatırım-Yapmak-Için-En-Iyi-Metaverse-Altcoinlerini-Açıkladı

Popüler analist Jay Freed, altcoin sezonu hızlanırken büyük pompalar yapmaya hazırlanan ilk 3 metaverse altcoini aboneleriyle paylaşıyor.

OVR (OVR)

Listede ilk sırada, Ethereum blok zincirine dayalı coğrafi konumlu AR ve VR deneyimleri için bir platform olan OVR yer alıyor. OVR, mobil coğrafi konumlu AR ve VR içeriklerinde barındırma ve görselleştirme oluşturmaya izin verir.

“OVR, tüm dünyayı kapsayan dijital bir katmandır. OVRLands adı verilen 1,6 trilyon benzersiz altıgenden oluşur. Arsalar açık artırma ile sistemden satın alınabiliyor ve daha sonra merkezi olmayan bir şekilde alınıp satılabiliyor veya kiralanabiliyor.”

Kripto KOL, oyun, canlı etkinlikler, sanal perakende, avatarlar, turizm ve daha pek çok şey dahil olmak üzere OVR kapsamındaki kullanım durumlarının altını çiziyor. AR ve VR varlıkları, platformu durdurulamaz hale getiren IPFS’de barındırılır.

“Bu, daha önce teknik olarak mümkün olmayan AR deneyimleri yaratmada yepyeni bir fırsatlar diyarı açıyor: deneyimleri belirli bir duvarda veya açık havada bir heykelde yerelleştirmek, AR’yi mevcut binalara tam olarak bindirmek, iç mekanda ve birden fazla kat üzerinde varlıkları konumlandırmak, az… Başka hiçbir platform, ne blok zinciri ne de geleneksel dünya şu anda bunu başaramaz.”

Freed, teknolojisiyle OVR’nin “Map to Earn” potansiyelini açığa çıkaracağını ve böylece şirketin ceplerinde bulunan akıllı telefonla fiziksel konumları tarayarak bir OVRLand Tarayıcı kalabalığının OVR jetonları kazanmasını sağlayacağını söylüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kalao (KLO)

Sırada Kalao (KLO) var. Kalao, sanal dünyalar geliştirmek ve iş kullanım senaryolarının dijital dönüşümünü sürdürmek için VR teknolojisinin benimsenmesini hızlandıran bir çerçeve sağlar.

Ayrıca analist, Kalao Marketplace’in hem X-Chain hem de C-Chain ağlarını destekleyen, birden fazla açık artırma türü sunan ve kullanıcıları sadakatleri için ödüllendiren hızlı, güvenli ve düşük ücretli Avalanche blok zinciri tarafından desteklendiğini de belirtiyor.

“Gelişmiş Çok Oyunculu Modu 2021’in 4. Çeyreğinde geliyor. Oyun endüstrisi, dijital sanat ortamı ve canlı konser yayınları için pek çok fırsatın kapılarını açacak .

Ultra (UOS)

Listede sonuncusu, hem oyunculara hem de oyun geliştiricilerine yeni fırsatlar sağlamak için tasarlanmış blok zinciri tabanlı bir PC oyun dağıtım platformu olan Ultra (UOS).

“Oyuncuların oyun satın alıp oynamanın yanı sıra kullanılmış oyunlarını ve eşyalarını yeniden satabilecekleri ve Ultra’ya katılarak para kazanabilecekleri bir ekosistemden oluşuyor. Oyun geliştiricileri, ürün dağıtımı gibi özellikler aracılığıyla oyunlarını güçlendiren yeni gelir akışlarından, SDK’lardan, yer paylaşımı teknolojilerinden ve blok zinciri araçlarından faydalanacak.”

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnew

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık