Analist Benjamin Cowen’e Göre Büyük Kripto Düzeltmesinden Sonra Bitcoin İçin Gerçekçi Bir Tahmin

Kripto-Analisti-Bitcoin-ve-Ethereum-için-Devasa-Yıl-Sonu-Hedeflerini-Açıkladı-bitcoingazete-com

Popüler bir kripto analisti, son birkaç hafta içinde en iyi kripto varlığı Bitcoin’in (BTC) aşağı yönlü bir piyasa trendinin ardından nereye gittiğini görüyor.

Yeni bir strateji oturumunda Benjamin Cowen , 659.000 YouTube abonesine Bitcoin’in boğa piyasası destek bandının altına düştüğünü söylüyor ; bu dikkate değer çünkü altcoinler de bu gerçekleştiğinde BTC’ye karşı fiyat düşme eğiliminde.

“Sorun şu ki, burada [mevcut düşük] olduğumuzda ve sarsıntılarımız olduğunda, altcoinler, Bitcoin’in önceki sarsıntısını yaşamadan önceki konumlarına asla tam olarak geri dönemezler.

Bitcoin 20 haftalık hareketli ortalamanın üzerinde olduğunda, burada [2020 sonundan 2021 başına kadar] olduğu gibi, bu aşamalarda altcoinlerin hızla toparlanabileceğini ve ardından hızla tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkabileceğini biliyoruz.”

Cowen, Bitcoin’in kendisini ele almaya devam ederken, epik bir fiyat çöküşünün tahminlerinin olası olmadığını düşünüyor.

“10.000 dolara geri döneceğimizi ve 10.000 ila 15.000 dolar arasında birkaç yıl geçireceğimizi mi düşünüyorum? Ben değillim. Ancak önümüzdeki hafta bizi 100.000 dolara çıkaracak bir parabolik ralli yaşadığımızı da görmüyorum.

Ben sadece gerçekçi olmak ve insanları gerçekçi beklentilerle gerçekçi tutmak istiyorum ve herkesin tahmin ettiği bu çılgın mitingleri sürekli olarak beklemek değil.

Bekleyin, muhafazakar olun, sabırlı olun, rallinin size gelmesini bekleyin.”

Kaynak: Benjamin Cowen/YouTube

Analist daha sonra, genişletilmiş piyasa döngülerinin mantıksal olarak daha uzun yatay fiyat hareketlerini nasıl içereceğini tartışıyor.

“Yine de, yaz aylarında yaptığımız gibi bu seviyelerden [30.000 ila 60.000 dolar] sıçrarsak, hala uzun bir döngüye girmiş gibi göründüğünü iddia ediyorum.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Geçen döngüde [2015-2017] bu uzun yeniden birikim aşamalarını yaşadık. O kadar uzun değildiler, ancak Bitcoin’in yarım yıldan fazla bir süre boyunca aşağı yukarı yana doğru gittiği aşamalar vardı…

Ayrıca, uzayan bir döngünün daha uzun yan periyotlara sahip olması beklenebilir.”

Cowen, Bitcoin’in gelecekteki fiyat hareketlerini çizerek analizini tamamladı ve BTC’nin 2022 ortasına kadar bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyelerini tekrar ziyaret edeceğine inandığını belirtti.

Kaynak: Benjamin Cowen/YouTube

“İleride beklediğim şey, bizi 10.000 dolara geri götürecek bir ayı piyasası değil. Ama Bitcoin’i dibe, yana doğru ve sonra yükselmeye başlamak için arıyorum.

Ve sonra bu ne zaman olursa olsun, ister 42 bin dolardan, 40 bin dolardan yükselmeye başlasın, ya da yazın en düşük seviyelerini [30 bin doların altında] test etseniz de, o noktada aradığım şey, yukarıya geri dönmek. önce tüm zamanların en yükseği, onu kırmak ve daha sonra en yüksek trende geçmek.

Ve sonra umarım uzama döngüsü teorisinin doğru olduğunu kanıtlayın ve yol boyunca devam edin.”

https://bitcoingazete.com/wp-content/uploads/2021/05/bitcoingazete-6-12-Aralik-Secme-Haberler.mp4

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir. Sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : dailyhodl

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık