Altcoin Ayı : En iyi Altcoin’lerin Yüzde 82’si Ağustos’ta Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi

Altcoin-Ayı-En-iyi-Altcoin-lerin-Yüzde-82-si Ağustos-ta-Bitcoin-den-daha-iyi-performans-gösterdi
  • Altcoin’lerin yaklaşık yüzde 82’si Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi ve bu da Ağustos ayının “Altcoin ayı” olduğunu doğruladı.
  • BTC yaklaşık yüzde 15 geri dönerken, ETH 30 günde yüzde 29 kazandı. 

Ağustos ayının “ Altcoin ayı ” olduğu onaylandı . CryptoRank ve BlockchainCenter’dan alınan verilere göre , en iyi Altcoin’lerin (alternatif paralar) yüzde 80’inden fazlası , son 30 gün içinde en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’den (BTC) daha iyi performans gösterdi . 

Bir Altcoin ayı, Blockchain Merkezine göre, en iyi Altcoin’lerin en az yüzde 75’i tek bir ay içinde Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğinde onaylanır . 

Bitcoin Ağustos ayında sadece 15 kar getirdi

Bitcoin’in piyasa değerinde son 30 günde önemli bir artış olmadı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin Ağustos ayında 41.460 dolardan işlem görmeye başladı. Bu, 47.947 $’lık mevcut fiyatla karşılaştırıldığında yalnızca yüzde 15,6’lık bir artışı temsil ediyor. BTC 23 Ağustos’ta 50.000 doları geçti; ancak bu fiyat seviyesi uzun süre sürdürülemedi.

Ancak büyük Altcoinler için son 30 gün olumlu geçti. Bu mevcut Altcoin ayı, bazı kripto para birimlerinin yüzde 200’ün üzerinde kazanç elde ettiğini gördü. CryptoRank’e göre, Bifrost tokeni (BFC) Ağustos ayında en yüksek artışı gördü – yaklaşık yüzde 792’lik bir artışla tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.795 $’a ulaştı. Ancak, fiyat şu anda ATH’den yaklaşık yüzde 49 düştü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Altcoin ayını oluşturan diğer büyük paralar (100 milyon dolardan az işlem hacmine sahip paralar hariç) MOBOX (%626), Function X (%420), Automata Network (%329), Arweave (%280), Coin98 (%279) içerir. ), Çığ (%258), Raydium (%251), Maske Ağı (%215), Solana (%212), Terra (200). 

Fantom, Near Protocol, Cardano ve Serum tokenleri yüzde 100’den az bir artışa sahipti. 

Ether, Ağustos ayında Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi

Ether (ETH), son 30 gün içinde yüzde olarak Bitcoin’den daha fazla fiyat artışı yaşadı. BTC sadece yüzde 15,6 artarken, ETH yaklaşık yüzde 30 değer kazandı. Bununla birlikte, ETH piyasa değerinde yaklaşık 374 milyar dolar görürken, BTC 902 milyar dolarlık piyasa değerlemesiyle hakim durumda. 

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : cryptopolitan.com

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık