2022’de Takip Edilecek ve Alınacak En Değerli 10 Altcoin

2022-de-Takip-Edilecek-ve-Alınacak-En-Değerli-10-Altcoin

Makine öğrenimi ve yapay zekanın gücüyle, 2022’de satın alınması en düşük değere sahip 10 madeni paranın en iyi gruplamasını seçiyoruz.

Terra (LUNA)

Listedeki ilk altcoin Terra (LUNA). Terra, fiyat istikrarlı küresel ödeme sistemlerine güç sağlamak için fiat sabitli sabit paraları kullanan bir blok zinciri protokolüdür.

Terra, fiat para birimlerinin fiyat istikrarını ve geniş çapta benimsenmesini Bitcoin’in (BTC) sansür direnciyle birleştirir ve hızlı ve uygun fiyatlı ödemeler sunar.

LUNA şu anda 91.84 dolardan işlem görüyor, piyasa değeri 33 milyar doların üzerinde ve 9. sırada yer alıyor.

LUNA Tablosu |Kaynak: Coinmarketcap

Avalanche (AVAX)

İkinci büyük kapaklı altcoin, herkesin muhtemelen duyduğu Avalanche (AVAX). Avalanche, merkezi olmayan uygulamalar ve özel blok zinciri ağları için bir platform olarak işlev gören bir katman 1 blok zinciridir. Akıllı sözleşmeler için en popüler blok zinciri olarak Ethereum’u yerinden etmeyi amaçlayan Ethereum’un rakiplerinden biridir.

Ölçeklenebilirlikten ödün vermeden saniyede 6.500 işleme kadar daha yüksek işlem çıktısına sahip olarak bunu yapmayı hedefliyor.

AVAX Grafiği | Kaynak: Coinmarketcap

Kısacası Avalanche hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostudur. Bu, en popüler katman bir çözümlerinden biridir. 11. sırada, 110.83 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 27 milyar doların üzerinde.

Polygon (MATIC)

Bir sonraki madeni para Polygon ‘dur (MATIC). Polygon, Ethereum ölçeklendirme ve altyapı geliştirme için ilk iyi yapılandırılmış, kullanımı kolay platformdur. Temel bileşeni, çoklu uygulama türleri oluşturmayı destekleyen modüler, esnek bir çerçeve olan Polygon SDK’dır.

Polygon , potansiyeli nedeniyle aslında hala çok fazla büyümeye sahiptir. MATIC, 2.47’de işlem görüyor, 14. sırada ve piyasa değeri 17 milyar dolar.

MATIC Şeması | Kaynak: Coinmarketcap

Near Protocol (NEAR)

Bahsedilecek bir sonraki altcoin NEAR Protocol (NEAR). Near Protocol, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış ve düşük işlem hızları, düşük verim ve zayıf birlikte çalışabilirlik gibi rakip blok zincirlerini tıkayan bazı sınırlamaları ortadan kaldıran bir katman blok zinciridir.

Bu, DApp’ler için ideal ortamı sağlar ve geliştirici ve kullanıcı dostu bir platform oluşturur. Örneğin, NEAR, Ethereum’da yaygın olan kriptografik cüzdan adreslerinden farklı olarak, insan tarafından okunabilen hesap adlarını kullanır. NEAR ayrıca ölçeklendirme sorunlarına benzersiz çözümler sunar ve “Doomslug” adlı kendi fikir birliği mekanizmasına sahiptir.

YAKIN Grafik | Kaynak: Coinmarketcap

YAKIN 24., 15.08 $ ve 9 milyar $’ın üzerinde piyasa değerine sahip. Bu altcoin, korkunç pazarlaması nedeniyle diğer birçok platformdan belirgin şekilde daha düşük ancak yine de yasal bir proje.

SandBox (SAND)

Bir sonraki altcoin ise The SandBox (SAND). Sandbox, kullanıcıların bir oyun şeklinde dijital varlıklar yaratmasına, inşa etmesine, satın almasına ve satmasına izin veren blok zinciri tabanlı bir sanal dünyadır. DAO ve NFT’lerin güçlerini birleştirerek Sandbox, gelişen bir oyun topluluğu için merkezi olmayan bir platform oluşturur.

SAND 36. sırada, 5,76 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri yaklaşık 5,3 milyar dolar.

SAND Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

Aragon (ANT)

Bir sonraki altcoin ise Aragon (ANT). Aragon, dApp’ler, kripto protokoller ve DAO oluşturmak ve yönetmek için modüler bir yol sunan Ethereum ağı üzerine kurulu merkezi olmayan bir platformdur. ANT ERC-20 jetonu, sahiplerinin Aragon Ağını yönetmesini sağlayacaktır.

Bu, yıllardır merkezi olmayan yönetişim için bir DAO projesi olmuştur. Kullanıcılar aslında Aragon’da kendi DAO’larını oluşturabilirler.

ANT 12.07$, 150. sıra ve piyasa değeri 470 milyon$’dan işlem görüyor.

ANT Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

Presearch (PRE)

Sıradaki Presearch (PRE). Presearch, ayda 1,5 milyondan fazla kullanıcıya ve 10 milyondan fazla aramaya sahip, merkezi olmayan bir arama motorudur. Kullanıcılara üç benzersiz değer önermesi sunar: Verileri ve mahremiyeti üzerinde kontrol sahibi olmak, ekosisteme değer katmak için ödeme almak ve arama ekosisteminin merkezsizleştirilmesi

Merkezi olmayan bir arama motorumuz varsa, özel olarak daha iyi sonuçlar alabiliriz, Presearch’ün amacı budur.

PRE, piyasa değeri olarak 0,41 dolar ve 160 milyon dolar ile 350 işlemde yer alıyor.

PRE Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

MXC

Bir sonraki altcoin MXC. MXC, yaygın olarak Nesnelerin İnterneti (IoT) Simgesi olarak da adlandırılan bir Yardımcı Program Simgesidir. MXC, kablosuz cihazların şu anda kullanılan WiFi ve Bluetooth yöntemlerinden daha verimli ve daha uzun mesafelerde bağlanmasına ve iletişim kurmasına izin vermek için küresel bir veri ağı kuruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Facebook , Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

MXProtocol ve birlikte çalışabilir Para-Chain ağı, şehirlere, şirketlere ve bireylere bir LPWAN ağı kurmaktan ve onu hem veri iletmek hem de yönetmek için kullanmaktan kâr/fayda alma konusunda yardımcı olmak için tasarlanmıştır. MXC geliştiricileri, MXC kontur ödemeleri aracılığıyla, otomatik makineler arası ödemelerin ve IoT işlemlerinin birkaç saniye içinde gerçekleşmesini sağlamak için entegre bir IoT ödeme çözümü tasarladı.

Dünyanın dört bir yanındaki cihazlara ağ hizmetleri sağlayan süper düğümleri ve madencilik donanımını stake etmek için belirteçleri var.

MXC 389. sırada, 0,05 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri 124 milyon doların üzerinde.

MXC Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

Sentivate (SNVTT)

Bahsedilecek bir sonraki altcoin Sentivate (SNTVT). Sentivate, merkezi ve merkezi olmayan bileşenlerden oluşan karma bir ağdır. Geliştiricilerin belirtilen amacı, modern internet altyapısına bir alternatif oluşturmaktır.

Ağ, hız, güvenlik ve ölçeklenebilirliğe odaklanarak hem merkezi hem de merkezi olmayan sistemlerin yeteneklerini aşacak şekilde tasarlanmıştır. Sentivate’in çözmeyi hedeflediği sorunların listesi, bant genişliği krizi, eski protokoller, bozuk DNS sunucuları, hesap verebilirlik ve kimlik eksikliği, reaktif güvenlik, etki alanı kuralları ve web sınıflandırmasını içerir.

Sentivate, modern web’in yerini alıyor, herhangi bir merkezi veya merkezi olmayan web’den daha hızlı, daha güvenli ve daha ölçeklenebilir.

SNTVT 536. sırada, 0,017$’dan işlem görüyor ve piyasa değeri yaklaşık 64 milyon$’a ulaşıyor.

SNTVT Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

MahaDAO (MAHA)

Listedeki son altcoin, başka bir DAO projesidir (MAHA). MahaDAO, değerini, her bir varlığın diğerlerine göre fiyatındaki değişikliklere cevaben otomatik alım ve satımla otomatik olarak ayarlanan, birbiriyle ilişkisiz varlıklardan oluşan bir sepetten türeyen, merkezi olmayan, amortisman yapmayan bir algoritmik simgedir.

MahaDAO, sanat madeni parasına, piyasanın hangi yöne hareket ettiğinden bağımsız olarak satın alma gücünü koruyan yeni bir tür para tanıtan ilk değer kaybetmeyen para birimidir.

MAHA, 8,8 $, 27 milyon $ piyasa değeri ile işlem gören ve 763. sırada yer alan yönetişim ve hizmet belirtecidir.

MAHA Tablosu | Kaynak: Coinmarketcap

Tüm Analiz ve Yorumları Görmek İçin Tıklayınız

Sorumluluk Reddi: Burada ifade edilen görüş yatırım tavsiyesi değildir – sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bitcoingazete.com’un görüşünü yansıtmamaktadır. Her yatırım ve ticaret risk içerir, bu nedenle karar vermeden önce daima kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alamayacağınız parayla yatırım yapmanızı önermiyoruz.

Kaynak : azcoinnews

Yazı gezinmesi

Mobil sürümden çık